Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » “Χάνεται η αγάπη για το ποδόσφαιρο εξαιτίας του VAR”
Διεθνή

“Χάνεται η αγάπη για το ποδόσφαιρο εξαιτίας του VAR”

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςDecember 1, 20202 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Προηγήθηκε ο Τζέιμς Μίλνερ, που είπε τα εξής πριν από μερικές ημέρες: «Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι χρειάζεται να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση για το VAR. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που νιώθει σαν να χάνει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο στην τωρινή του μορφή».

Τώρα έρχεται και ο Ρόμπερτσον να συμφωνήσει μαζί του, λέγοντας πως κάποτε αγαπούσε το ποδόσφαιρο, διότι μπορούσε να πανηγυρίσει ένα γκολ ακριβώς τη στιγμή που έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα. Πλέον, αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει.

Ο Σκωτσέζος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις που θα δείτε εξαιτίας του πέναλτι που δόθηκε μέσω του VAR υπέρ της Μπράιτον στις καθυστερήσεις.

Ύστερα από δικό του μαρκάρισμα στον Γουέλμπεκ.

Και εξαιτίας αυτού του γεγονότος η αναμέτρηση έληξε 1-1, με τη Λίβερπουλ να χάνει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην κούρσα προς τον τίτλο της Premier League.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ρόμπερτσον κατά του VAR στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Λίβερπουλ – Άγιαξ:

«Κάποτε αγαπούσα το ποδόσφαιρο και μου άρεσε να παίζω ποδόσφαιρο, επειδή μπορούσα να πανηγυρίζω ένα γκολ τη στιγμή που μπαίνει. Αυτό το συναίσθημα όμως αρχίζει και χάνεται από το ποδόσφαιρο. Χάνεται η αγάπη για το άθλημα. Τώρα πρέπει να περιμένεις δύο, τρία ή και περισσότερα λεπτά για να δουν και να αποφασίσουν οι διαιτητές αν είναι γκολ ή όχι. Αν είναι onside ή offside. Και για μένα το σωστό είναι, όταν η φάση είναι οριακή, να παίρνουν οι διαιτητές την αρχική απόφαση. Όποια και αν είναι αυτή. Και να μην περιμένουμε τόση ώρα τον VAR.

Πολλοί άνθρωποι στους οποίους έχω μιλήσει δεν απολαμβάνουν πλέον το ποδόσφαιρο όσο κάποτε. Διότι συνεχώς βλέπουμε πλέον τα replay. Τις οθόνες (του VAR). Τόσος χρόνος χάνεται. Και πάλι δεν υπάρχει η δικαιοσύνη και η συνέπεια που θα έπρεπε. Στοιχεία τα οποία ψάχνουμε.

Συμφωνώ με τον Μίλνερ σε όσα είπε. Πολλοί ποδοσφαιριστές και οπαδοί επίσης συμφωνούν μαζί του. Το ποδόσφαιρο είναι ένα εξαιρετικό άθλημα. Το οποίο ερωτευτήκαμε. Και το οποίο ακόμα αγαπάμε. Αλλά είναι σημαντικό αυτή η αγάπη να μη χαθεί» ήταν τα λόγια του Ρόμπερτσον, ο οποίος δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του με όλα όσα γίνονται εξαιτίας του VAR.

Επίσης, ο σκωτσέζος μπακ συνέκρινε τη δική του φάση με την Μπράιτον με εκείνες των Ράσφορντ και Αντάμα Τραορέ. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν όντως το δικό μου τάκλιν είναι πέναλτι. Αλλά είδα δύο παρόμοιες περιπτώσεις, όπου Ράσφορντ και Τραορέ δεν τιμωρήθηκαν» ανέφερε ο Ρόμπερτσον.

Αγγλία
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΚαι Σίτι για Λαουτάρο!
Next Article Πρώτη γυναίκα διαιτητής στο Champions League η Στεφανί Φραπάρ
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διεθνή

Στην Κω για διακοπές ο Γιαμάλ

July 19, 2024
Διεθνή

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σίτι

June 11, 2023
Διεθνή

Ο Γκουντογκάν χάρισε το Κύπελλο στους «πολίτες»

June 3, 2023

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}