Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Τσεκάρει το εισητήριο για τον τελικό
Ελλάδα

Τσεκάρει το εισητήριο για τον τελικό

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςApril 7, 20102 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Μπορεί άπαντες στον Παναθηναϊκό να έχουν στραφεί στη φιέστα του πρωταθλήματος αλλά και στα μεταγραφικά της ομάδας για τη νέα σεζόν, όμως οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν και τον επαναληπτικό του κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (17.00, Alpha), που μόνο ως αγγαρεία δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει με 3-1 στο ΟΑΚΑ με μια απλή εμφάνιση, όμως το γκολ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις έδωσε άλλη μορφή στον επαναληπτικό, καθώς με ένα 2-0 ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και έχει τονίσει στους παίκτες του πως πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και να σκοράρουν προκειμένου να μην υπάρξουν εκπλήξεις. «Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και σε αυτό το ματς. Δεν πρέπει να μπούμε αγχωμένοι στο γήπεδο, απλά να κοιτάξουμε πως να κάνουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε«, δήλωσε.

Ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει πληθώρα βασικών παρά το γεγονός ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με τον Ηρακλή, καθώς η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω εορτών ίσως να έχει αποσυντονίσει τους παίκτες.

Ο Σεϊταρίδης έμεινε εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί για το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό σημαίνει πως ο Κατσουράνης θα μετατοπιστεί στην άμυνα ως παρτενέρ του Σαριέγκι, με τον Βύντρα να πηγαίνει στα δεξιά και τον Καντέ στα αριστερά. Ο Σιμάο με τους Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη θα είναι η τριάδα των χαφ, με τους Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ να αποτελούν την επιθετική γραμμή.

Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε και το Σωτήρη Νίνη αντί του Καραγκούνη ή του Σαλπιγγίδη, αλλά αυτό θα φανεί την τελευταία στιγμή. Εκτός αποστολής εκτός του Σεϊταρίδη έμειναν οι Σπυρόπουλος (τραυματίας), Δάρλας (τραυματίας) και Γκαλίνοβιτς.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΠροηγήθηκαν άλλοι έξι….
Next Article Διαφορά αποδόσεων στο Μπάνφιλντ-Σαν Λορέντζο
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}