Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Θέλω να βρω το νέο Μέσι»
Διεθνή

«Θέλω να βρω το νέο Μέσι»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςSeptember 22, 20122 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Ζεν Ζερμέν Νασέρ Ελ Κελαφί μίλησε για τους στόχους της ομάδας, ενώ επίσης ανέφερε πως γίνονται αρκετές προσπάθειες για να βρεθεί ο νέος… Μέσι.

Στο Κατάρ έχουμε χρήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να τα σπαταλάμε χωρίς να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια».

Οι πρωταθλητές που έχουν έρθει στην Παρί κερδίζουν τα ίδια χρήματα με όσα έπαιρναν στις προηγούμενες ομάδες τους».

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο πλάνο που να είναι προσαρμοσμένο στο οικονομικό fair play που απαιτεί η UEFA».

»Απέχουμε πολύ από το να φτάσουμε στην κορυφή. Μιλάμε για ένα πεντάχρονο πλάνο. Τον πρώτο χρόνο ο στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τώρα παμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να αρχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη», τόνισε σε συνέντευξή του στην «Marca» ο 39άχρονος πρόεδρος της Παρί, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Κριστιάνο Ρονάλντο»:

«Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Διαψεύδω όμως ότι τον έχουμε πλησιάσει. Εάν είχαμε πρόθεση να τον πάρουμε, θα είχαμε μιλήσει πρώτα με τη Ρεάλ. Δεν ξέρω αν η στενοχώρια οφείλεται στη σχέση του με τους μερένγκες, δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν ανακατεύομαι. Ο Ρονάλντο είναι ένας πρωταθλητής και απόλυτα επαγγελματίας».

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων μίλησε επίσης για τον μεγάλο στόχο της ομάδας να βρει τον νέο Μέσι: «Θέλουμε να φτάσει στο επίπεδο αυτών των δύο ισπανικών ομάδων αλλά για να δημιουργήσουμε μία επιτυχημένη ομάδα δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα. Ο σκοπός μου είναι να κάνω την Παρί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Μία ακόμα από τις σκέψεις που έχω στο βάθος του μυαλού μου είναι όχι να αγοράσω αλλά να βρω τον νέο Μέσι».

Για τον Αντσελότι:»Ο Ζοζέ είναι ένα πολύ έξυπνο και οργανωμένο άτομο και κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ρεάλ. Είμαστε όμως ευτυχισμένοι με τον Αντσελότι και αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Σαμπιονά
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΤελικό: Α.Ε Κως- Απόλλων Καλυθιών 0-1 (Video)
Next Article Είδαν τα «νέα» ταλέντα
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διεθνή

Στην Κω για διακοπές ο Γιαμάλ

July 19, 2024
Διεθνή

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σίτι

June 11, 2023
Διεθνή

Ο Γκουντογκάν χάρισε το Κύπελλο στους «πολίτες»

June 3, 2023

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}