Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Θα κυνηγήσουμε το όνειρο»
Ελλάδα

«Θα κυνηγήσουμε το όνειρο»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMarch 12, 20192 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο Παναιτωλικός ήταν «τρομακτικός» κόντρα στον Πανιώνιο, διαλύοντας τον με 5-0, νίκη η οποία τον έφερε στην 6η θέση της Super League.

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα κυνηγήσει το όνειρο της Ευρώπης μέχρι τέλους.

Αρχικά είπε: «Κάναμε την καλύτερη και πιο πειστική μας εμφάνιση από τη μέρα που είμαι εδώ και την κάναμε την πιο κατάλληλη στιγμή που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το στόχο που έχουμε θέσει. Ήθελα να δω αντίδραση από τα παιδιά μετά την κακή εικόνα της Τρίπολης. Μας βοήθησε πολύ το πρώτο γκολ αλλά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τέτοια που εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίζαμε. Δεν περιμέναμε τέτοια έκταση στο σκορ γιατί παραδοσιακά ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δυσκολεύει τον Παναιτωλικό. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσουμε το όνειρό μας μιας και βρισκόμαστε μόλις τέσσερις βαθμούς από την πέμπτη θέση! Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά γίνεται! Ευχαριστούμε τον κόσμο για την καταλυτική συμπαράσταση και περιμένουμε ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας δήλωσε πως: «Είμαστε πλέον πολύ μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και πολύ κοντά στην ευχάριστη ζώνη! Είναι ένα όνειρο που θα το κυνηγήσουμε όπως μπορούμε και με ότι δυνάμεις έχουμε. Πριν το ματς με τα Γιάννενα είχα πει στους παίκτες να αποφασίσουν ποια πίεση θέλουν. Την πίεση της σωτηρίας ή την πίεση του να διεκδικείς κάτι παραπάνω».

«Κανένας παίκτης που κλήθηκε να παίξει είτε μικρός είτε όχι, δεν υστέρησε. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας και παράλληλα γίνεται και μια αξιολόγηση των νεαρών παιδιών. Υπήρξαν στο μεσοδιάστημα τραυματισμοί και αποχωρήσεις που μας κόστισαν και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αντικατέστησαν αυτούς που έλλειπαν και είμαστε τώρα στην έκτη θέση. Εύχομαι ο Παναιτωλικός στα εκατό χρόνια να πετύχει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Θα πρέπει η πόλη να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο τον Παναιτωλικό», πρόσθεσε.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΔιαλύεται η Σιένα
Next Article Ο Δημαράκης στο ΔΙ.ΑΣ – Φοίβος Κρεμαστής
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας
  • Μαλολάρι – Πουλάκης στο Προφήτης Ηλίας – Ιπποκράτης
  • Live Streaming: Φοίβος – Αίολος Κεφάλου | 4η αγωνιστική Ανδρικό Όμιλος νήσων

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}