Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Τετ α τετ οπαδών με Καφέ
Ελλάδα

Τετ α τετ οπαδών με Καφέ

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJune 4, 20105 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://sport24.gr/ast/cov/66/666018_b.jpg

Ως αρχηγός της ομάδας και φυσικός της ηγέτης, ο Παντελής Καφές είναι ίσως ο καταλληλότερος για να απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις. Ο έμπειρος μέσος της ΑΕΚ, μέσω του aekfc.gr, απαντά σε ότι εσείς θέλατε να μάθετε, για τον ίδιο και την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παντελής Καφές στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Παντελή θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιο γκολ με την ομάδα της ΑΕΚ σου έχει μείνει αξέχαστο και γιατί;

“Αν και δεν είμαι από τους ποδοσφαιριστές που πετυχαίνουν πολλά γκολ, κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του σημασία. Ίσως λίγο παραπάνω εκείνο που πέτυχα εναντίον του Ολυμπιακού τη σεζόν 2007-08 όταν κερδίσαμε 4-0. Ήταν μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και ένα παιχνίδι που έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας και θα το θυμούνται για πάντα“.

Για ποιο λόγο η AEK είναι χωρισμένη στα δύο. Εννοώ σε Έλληνες και Ξένους. Πιστεύω ότι σημαντικός παράγοντας μη εκπλήρωσης στόχων είναι η ανομοιογένεια στην ομάδα. Μήπως πρέπει να γίνει προσπάθεια ομογενοποίησης της ομάδας;

“Δεν θεωρώ ότι η ομάδα είναι χωρισμένη στα δύο και ειδικότερα σε Έλληνες και ξένους. Εκ των πραγμάτων, λόγω και της γλώσσας, είναι δύσκολο να είμαστε όλοι φίλοι, αλλά προσπαθούμε γι αυτό. Όντως η ανομοιογένεια δεν είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο αλλάζουν πολλοί παίκτες και η ομοιογένεια είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια. Όντως πρέπει να γίνει προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, ώστε να προχωρήσει η ομάδα και να έχει επιτυχίες“.

Που αποδίδεις την φετινή αποτυχία της ΑΕΚ να πετύχει στους στόχους της;

“Σημαντικό ρόλο για τη φετινή κακή χρονιά έπαιξαν τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Ειδικά στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι. Αυτό μας άφησε από νωρίς αρκετά πίσω, σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα, κυρίως οικονομικά, και είχαμε αυτή την εικόνα“.

Είναι τόσο δύσκολο να είσαι αρχηγός στα αποδυτήρια; Και αν όχι τότε γιατί η ομάδα δεν έχει;

“Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα. Φέτος είχαμε στο ρόστερ 32 ποδοσφαιριστές και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις. Σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, ήταν αρκετά δύσκολος ο ρόλος αυτός. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω όσο ήταν δυνατόν τους συμπαίκτες μου, αλλά όπως είπα δεν ήταν τόσο εύκολο”.

Ποιος ευθύνεται για την εικόνα της ομάδας σε πολλά παιχνίδια και την σχεδόν ανύπαρκτη συνεργασία δύο εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Σκόκο και Τζιμπούρ, που φαινόταν και σε μας στο γήπεδο;

“Όλοι ευθυνόμαστε για την εικόνα της ομάδας και ο καθένας έχει το δικό του ποσοστό ευθύνης. Όσον αφορά τους Σκόκο και Τζιμπούρ, που κάποια στιγμή είχαν ένα επεισόδιο μεταξύ τους, αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να μιλάμε ατομικά, αλλά συνολικά για την εικόνα της ομάδας“.

Πιστεύεις πως η ΑΕΚ σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι; Θα έκλεινες την καριέρα σου στην ΑΕΚ;

“Θεωρώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται να κάνει πράγματα. Γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη ακούω ότι το καινούργιο προπονητικό κέντρο θα είναι έτοιμο πολύ σύντομα. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Και επίσης φαίνεται ότι από την νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν τόσο σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Βεβαίως και θα έκλεινα την καριέρα μου στην ΑΕΚ γιατί είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να κλείνει την καριέρα του σε μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου“.

Παντελή πιστεύεις πως η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική φέτος;

“Η γνώμη μου είναι ότι φέτος η ΑΕΚ θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις, κυρίως ενίσχυσης της ομάδας. Δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι ότι θα έχουμε μια χρονιά όπως φέτος. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα είχε πολύ κακή εικόνα και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για όλους μας τη νέα σεζόν.

16χρόνια είναι πάρα πολλά για την ΑΕΚ. Εμείς ως ποδοσφαιριστές το αντιλαμβανόμαστε, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα ώστε να φτάσει η ΑΕΚ να καταφέρει κάτι τέτοιο“.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ο κύριος Ρεγχάγελ σας αδικεί με τη μη κλήση σας στην Εθνική για το Μουντιάλ, όπως και στο Euro 2008 που δεν ήσασταν στην αποστολή. Εσείς νιώθετε αδικημένος;

“Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να πάρει μέρος σε ένα Μουντιάλ. Από εκεί και πέρα σέβομαι τις επιλογές του κ.Ρεχάγκελ και εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα, κάθε επιτυχία“.

Πέρσι, εκεί που πόναγε η ομάδα κυρίως ήταν οι θέσεις των αμυντικών χαφ. Γιατί συνέβη αυτό κατά τη γνώμη σου; Ειδικά όταν έλειπες εσύ η ομάδα έχανε πολύ. Κρίνε μου σε παρακαλώ τους παρτενέρ σου στο κέντρο έναν έναν ξεχωριστά. Τους Γιάχιτς, Μάκο και Γκεντσόγλου.

“Η γνώμη μου είναι ότι ποτέ μια ομάδα δεν πάσχει σε συγκεκριμένους τομείς. Οι ομάδες είναι σύνολα και όταν πάει καλά έχουν όλοι μερίδιο σε αυτό και αντίστοιχα έχουν όλοι ευθύνη όταν πάει άσχημα.
Σε ότι αφορά τους Γιάχιτς και Μάκο, ήταν η πρώτη τους χρονιά και νομίζω ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.

Όσο για τον Γκέντσογλου, είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που έδειξε πολύ καλά στοιχεία τη φετινή χρονιά και η ομάδα πρέπει να επενδύσει σε αυτόν, αλλά και σε όλα τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα. Πρέπει η ομάδα να τους πιστέψει και να τους στηρίξει“.

Θα μπορέσουμε να πάρουμε του χρόνου πρωτάθλημα; Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά;

“Ευχή όλων μας είναι να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να μην ξαναβρεθεί σε αυτή θέση που βρέθηκε φέτος και να μην έχει την ίδια πορεία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να νιώθουμε τελειώνοντας τη σεζόν ότι δώσαμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Ακόμα κι αν τελικά δεν γίνει αυτό“.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΑνακοίνωση ΠΣΑΠ
Next Article Στα παραδοσιακά η Εθνική Αγγλίας
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Tεράστια Εθνική, νίκη κόντρα στην Κροατία και πρόκριση στους Ολυμπιακούς

July 7, 2024
Ελλάδα

Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία αν προκριθεί η Ελλάδα στο Euro 2024

December 2, 2023
Ελλάδα

Εθνική Ανδρών: Ο Βασίλης Σπανούλης προπονητής για τα επόμενα δύο χρόνια

October 2, 2023

Recent Posts

  • Θερμή υποδοχή στην Κω για τον Ιπποκράτη που πανηγυρίζει την άνοδο στην National League 2
  • Final-4 Κ-14: Στον τελικό ο Αντίμαχος
  • Final-4 Κ-14: Πήρε την πρόκριση η Ρόδος
  • Τα συγχαρητήρια στον Ιπποκράτη
  • «Ήταν μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και μετά ήρθαν όλα σαν παραμύθι»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}