Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Τα πρόσωπα της 20ης αγωνιστικής
Ελλάδα

Τα πρόσωπα της 20ης αγωνιστικής

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςFebruary 1, 20103 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο MVP της 20ης αγωνιστικής

Μίρνες Σίσιτς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο ΠΑΣ χρειαζόταν τη νίκη στο ματς με την ΑΕΛ όσο τίποτε άλλο, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα δύσκολα θα μπορούσε να ακολουθήσει τις υπόλοιπες ομάδες στο κυνήγι της παραμονής.

Εκεί ήταν που μίλησε η κλάση του Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος με δυο “χρυσά” γκολ, έβγαλε από το αδιέξοδο την ομάδα του, και την έφερε στους 21 βαθμούς. Μέρος της νίκης, πιστώνεται και στον Νίκο Αναστόπουλο, που έχει μεταμορφώσει την ομάδα του ΠΑΣ.

Η απογοήτευση της 20ης αγωνιστικής

Κάρλος Αράνο (Άρης)

Όποτε η μπάλα παιζόταν από την πλευρά του, σχεδόν πάντα έβλεπες ένα κενό από τα αριστερά. Και στα δυο γκολ της Ξάνθης φέρει ευθύνη, καθώς είτε έλειπε από την θέση του, είτε δεν είχε σωστή τοποθέτηση.

Μετά από ένα πολύ καλό στο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο Αργεντινός αμυντικός απογοητεύει με τις εμφανίσεις του. Θα πρέπει σύντομα να συνέλθει, γιατί αν συνεχίσει έτσι θα χάσει την θέση του.

Η έκπληξη της 20ης αγωνιστικής

Πανθρακικός

Επιτέλους νίκη! Έπρεπε να περάσουν 19 αγωνιστικές έτσι ώστε ο Πανθρακινός να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο προωτάθλημα. Μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες του Δερμιτζάκη, που αν και βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τη νίκη.

Πήραν τα… πάνω τους

Στάνγκα: ΟΚ μπορεί ο Πόι να ήταν όλα τα λεφτά για την Ξάνθη, όμως ο Ρουμάνος μέσος αν και νεοαποκτηθείς έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Αρσενίεβιτς: Μπήκε στη θέση του Καζάκη και χάρισε τη πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, με πολύ ωραία ατομική ενέργεια.

Μπεγκόνια: Ο Ισπανός μέσος ήταν όλα τα λεφτά για τον Λεβαδειακό, καθώς όλες οι επιθέσεις περνούσαν από τα πόδια του.

Μουσλίμοβιτς: Μπορεί μια να παίζει και δυο να είναι έξω, λόγω τραυματισμών, παρόλα αυτά μόλις μπήκε στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ άλλαξε την εικόνα του στην επίθεση.

Ντάσιος: Σπουδαία εμφάνιση από το δεξιό αμυντικό του ΠΑΣ, που εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα ξεχώρισε και επιθετικά.

Μάρα: Από το πόδι του έφυγε η “γλυκιά” σέντρα για το κεφάλι του Ιάκομπ, που σκόραρε το νικητήριο γκολ.

Νικοπολίδης: Μπορεί στο προηγούμενο ματς να “κρέμασε” την ομάδα του με το γκολ που δέχθηκε, στη Νέα Σμύρνη ωστόσο κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό με την απόκρουση στην τελευταία φάση του αγώνα.

Βύντρα: Δεύτερη σερί καλή εμφάνιση για τον αμυντικό του “τριφυλλιού”, που όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα την…γλυτώσει από το δεξί άκρο.

Έπεσαν οι μετοχές τους

Νάτσο Γκαρσία: Δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Με την επιστροφή του Ναφτί, δύσκολα θα ξαναδεί ενδεκάδα.

Εργοτέλης: Όταν προηγείσαι δυο φορές στο σκορ με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος και στο τέλος χάνεις, τότε είναι φανερό πως κάτι δεν πάει καλά.

Βλάχος: Σίγουρα με το που ήρθε στον Αστέρα η ομάδα κάνει καλή πορεία, όμως στο ματς με τον Λεβαδειακό και ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν βοήθησε καθόλου από τον πάγκο.

Δώνης: Φοβήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα να κάνει αλλαγές που γύρισαν πίσω την ομάδα του. Στο τέλος δέχθηκε το γκολ.

Σόσιν: Δεν είναι σε καλή κατάσταση εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ βαρύς στον αγωνιστικό χώρο.

Ουζουνίδης: Η ΑΕΛ δεν παίζει μπάλα, δεν έχει ψυχή και εκτός έδρας παραδίδει τα όπλα. Ο προπονητής έχει μεγάλη ευθύνη.

Σιόβας: Κακό παιχνίδι από τον αμυντικό του Πανιώνιου, που δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Καράμπελας: Πολύ κακή εμφάνιση από τον αμυντικό της ΑΕΚ, που έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τον Σαλπιγγίδη.

Οι καλύτεροι της 20ης αγωνιστικής(Από το Sport24.gr)

 

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΚαι πάλι στην Ευρώπη ο Εντμίλσον
Next Article Aποθεώνει τον Αναστόπουλο ο Σίσιτς
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αντίμαχου για το ματς στην Πάτμο
  • Καλή εμφάνιση και νίκη για την Ακαδημία Καλύμνου κόντρα στον Ηρακλή 2000
  • Κακή εμφάνιση και ήττα του Ιπποκράτη στα Καμίνια
  • Ισοπαλία στην Πάτμο για Ξάνθο και Αντίμαχο
  • Παιδικό: Επιστροφή στις νίκες για τον Φοίβο

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}