Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Τα μασάνε οι Άραβες
Ελλάδα

Τα μασάνε οι Άραβες

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJanuary 17, 20113 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://sigmalive.com/files/imagecache/content_image/files/node_images/1/6/0/346160/fa98ac8793e5d694d375d9601d7c0543.jpg

Ούτε συνεντεύξεις Τύπου, ούτε επίσημες δηλώσεις, πέρα από αυτές που σήμερα φιλοξενούνται στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη” και καμία εξέλιξη. Όλα δείχνουν πως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου δεν θα έχει ξεκαθαρίσει κάτι και όπως αναφέρει με ανακοίνωση του ο Επενδυτικός Όμιλος μπορεί το ενδιαφέρον να υφίσταται αλλά θα είναι δύσκολο το deal να ολοκληρωθεί πριν τις 20 Φεβρουαρίου, δηλαδή έναν μήνα αργότερα.
Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου:

“Όπως είναι ήδη γνωστό το επενδυτικό consortium-fun, Αραβικών συμφερόντων, με τη συμμετοχή και της Crystregal, το οποίο εκπροσωπώ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του, του ελέγχου δηλαδή, δια της καταβολής μετρητών του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον αυτό παραμένει και είναι ακόμη πιο ισχυρό κατά την δημοσίευση της παρούσης.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος που είχαμε αρχικά εξαγγείλει, είχαμε προγραμματίσει να καλυφθεί η αύξηση το αργότερο μέχρι τις 20-1-2011. Πλην, όμως, αυτό δεν κατέστη εφικτό για τον πολύ απλό λόγο, ότι εμείς προχωρούμε σε αυτή την επένδυση με γνώμονα ο ΠΑΟΚ να αλλάξει τα επόμενα χρόνια επίπεδο. Με βάση το business plan, που έχουμε ήδη καταρτίσει, και που είναι γνωστό, και στγο λεκτικό του οποίου, περιμένουμε τις θέσεις της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ, τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι πολλαπλάσια αυτών που αρχικά είχαν προβλεφθεί. Η τελική επιβεβαίωση ώστε να μπορεί να γίνει και η πρώτη εκταμίευση του ποσού που απαιτείται θεωρούμε ότι θα μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία και το άγχος των οπαδών, φιλάθλων και απλών φίλων του ΠΑΟΚ να έρθει η ομάδα σε ένα υγιές επιχειρηματικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και η δική μας προσπάθεια είναι σοβαρή, δεν μπορούμε δε να ρισκάρουμε το σύνολο της επένδυσης υπό την πίεση μίας ημερομηνίας. Άλλωστε, για καθαρά τυπικούς νομικούς λόγους απαιτείται και χρόνος στη σύγκλιση του νέου ΔΣ, που θα διαχειριστεί την ομάδα.

Αποδείξαμε στην διάρκεια των εξάμηνων διαπραγματεύσεων που κανείς δεν γνώριζε, ότι δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική προβολή. Σημαντικό ρόλο, άλλωστε, σε αυτή την επαφή έπαιξε η παρουσία του κ. Θόδωρου Ζαγοράκη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης, τα εισαγόμενα από τον Αραβικό κόλπο, χρήματα, που απαιτούνται για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή για όποια άλλη επένδυση κάνουμε στην Ελλάδα, δεν έχουν οποιαδήποτε εξάρτηση από το Ελληνικό κοινωνικό ή οικονομικό σύστημα. Πρέπει να γίνουν κατανοητές οι διαφορές ανάμεσα στο Ελληνικό και κυρίως το Ευρωπαϊκό και Αγγλικό Δίκαιο, που έχουμε εμείς υπόψη μας. Υπενθυμίζουμε, για παράδειγμα, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα προκύψει μετά την αύξηση του του μετοχικού κεφαλαίου, τα μέλη αυτού θα είναι εις ολόκληρο υπεύθυνα και με την ατομική παρουσία τους και με ποινική ευθύνη, για τα παλιά χρέη της ομάδας προς το Ελληνικό Δημόσιο, και αυτό δεν ίσχυε για τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης. Παρά ταύτα εμείς θα προχωρήσουμε.

Τέλος διαψεύδω κατηγορηματικά ότι η επένδυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει οποιαδήποτε σχέση ή εξαρτάται από οποιαδήποτε άλλη επένδυση της οικογένειας μου και του ομίλου που εκπροσωπώ στη Βόρεια ή Νότια Ελλάδα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θα προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια δήλωση και δεν επιθυμούμε να γίνει κάτι τέτοιο, ούτε από την πλευρά των πληρεξουσίων δικηγόρων μας, παρά μόνο μετά την οριστική άφιξη, την δική μου στην Ελλάδα, που καθυστέρησε, πλην των άλλων, για σοβαρούς επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Στο μεσοδιάστημα, αναμένουμε από την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς να δείξουν ακόμη λίγη υπομονή και να εκφράσουν την στήριξή τους στο business plan, που έχουμε προτείνει.

Το ενδιαφέρον μας είναι ξεκάθαρο και ο στόχος είναι προς την κατεύθυνση του κοινού συμφέροντος.

Για το consortium-fund με τη συμμετοχή της CRYSTREGAL, consortium

Ντάχα-Κατάρ 17 Ιανουαρίου 2011

Oday Faez Ibrahim Ali Al-Shammari”.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΑποχώρησε απ’την Εθνική ο Τιάγκο
Next Article Πιο κοντά στην πλατεία
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Πάλεψε αλλά ηττήθηκε απ’ τη Νίκη Γαλατσίου ο Φιλίνος
  • Φωτορεπορτάζ απ’ το Ιπποκράτης – Δούκας
  • Στον Φοίβο ο Κουνάδης
  • Καλή εμφάνιση και νίκη για τον Φοίβο κόντρα στον Αίολο Κεφάλου (pics)
  • Παιδικό: Νίκη στην Κάλυμνο και 6/6 για τον Πανιώνιο Λέρου

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}