Την πρώτη του νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο Σταυρός Καλυθιών, που επικράτησε με 5-3 του Φιλίνου Κω στο παλιό στάδιο «Ανταγόρας», στο πλαίσιο του δωδεκανησιακού ντέρμπι. Η ροδίτικη ομάδα του Παντελή Κλάδη έφυγε με το «διπλό», έχοντας σε μεγάλη μέρα τη Φλεβάρη, που σημείωσε χατ-τρικ, και την Τσικούρη, η οποία πρόσθεσε δύο τέρματα.
Ο Σταυρός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-2, με τις γηπεδούχες του Φιλίνου να μειώνουν σε 1-2 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στις αρχές του β’ μέρους, η Φλεβάρη έκανε το 1-3, ωστόσο οι Κώες δεν τα παράτησαν και μείωσαν εκ νέου σε 2-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η Τσικούρη έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα της (2-4), ενώ παρότι ο Φιλίνος μείωσε σε 3-4, η Φλεβάρη «σφράγισε» τη νίκη με το πέμπτο τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.
Για τις γηπεδούχες σκόραραν οι Μαντά, Τριμμάτη και Ντέλιου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Παγώνη και Καλλίνικο.
Οι συνθέσεις
ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ (Γιάννης Τσολακίδης):Αντωνούρη, Πιζάνια, Ιντζιρλή, Λιά, Μπαλάν, Δημητριάδη, Παπουλάκου, Μαντά, Τριμμάτη, Ντέλιου, Μαστόρου.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Παντελής Κλάδης): Παπαδοπούλου, Δεριζιώτη, Κτενά, Βογιατζή, Καναβάκη, Τζατζάκη, Πονήρη, Μπαλογιάννη (80’ Βασιλειάδου), Φλεβάρη, Τσικούρη (65’ Πίττα), Σελέμι.






































