Την πρώτη της νίκη στο ανδρικό πρωτάθλημα πέτυχε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία επικράτησε με 54-50 του Ηρακλή 2000 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ομίλου νήσων. Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα έδειξε χαρακτήρα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που είχε τρομερό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με διψήφια διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο η ομάδα του Αποστόλη Γιασεμή αντέδρασε, ισορρόπησε το ματς και έβαλε πίεση μέχρι το φινάλε. Κάθε φορά όμως που ο Ηρακλής 2000 πλησίαζε, η Α.Ε.Δ. έβρισκε λύσεις και κρατούσε το προβάδισμα.
Στα τελευταία λεπτά, η Α.Ε. Δικαίου προηγήθηκε 51-45 με καλάθι του Σπανού (2:29 πριν το τέλος) και 53-47 με βολές του Κοντογιάννη (44’’ πριν τη λήξη). Ο Πιπέρης με μεγάλο τρίποντο μείωσε σε 53-50, ενώ ο Κοντός αστόχησε σε δύο βολές στα 24’’. Στην επόμενη φάση, ο Τσαγγάρης δεν βρήκε στόχο σε τρίποντο στα 6’’ και ο Κοντογιάννης με μία εύστοχη βολή διαμόρφωσε το τελικό 54-50.
Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Σπανός και Κοντογιάννης, που ηγήθηκαν επιθετικά, ενώ καθοριστική ήταν η άμυνα του Νικολάου πάνω στον Χατζηγιακουμή ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή 2000.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-21, 25-27(ημ.), 44-37, 54-50
Διαιτητές: Νικολάου- Πατμίου
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Ταρασίδης 7(1), Νικολάου 6, Σπανός 18, Κοντογιάννης 12(3), Κοντός 5, Τσαγγάρης 4, Δάμτσιας 2, Δανελλάκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Γιασεμής): Σαρρής 6, Παπαηλίας 2, Πιπέρης 7(2), Μυρτάι 8, Τσαγγάρης 8(1), Χατζηγιακουμής 13(2), Σκαλτσογιάννης 2, Μπότσι 2, Ζερβός 2.



