Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Πρέπει να βρούμε δύναμη»
Ελλάδα

«Πρέπει να βρούμε δύναμη»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςAugust 28, 20153 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου, που τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του. 

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ήξερα πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα όσα έλεγα. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρια και στην πρώτη επίθεση δεχθήκαμε γκολ. Στο ημίχρονο ήμασταν 1-1, ένα σκορ που δεν ταίριαζε βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Μας έλλειψε για ακόμα μια φορά το εύκολο γκολ. 

Στο δεύτερο είπα να μπούμε με σύνεση με μυαλό και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε. Αντ’ αυτού δεχθήκαμε ένα δεύτερο χαζό γκολ και δυστυχώς τα λάθη στην Ευρώπη τιμωρούνται. Αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε, αλλά στο τέλος το καθαρό μυαλό, η πίεση δεν είχαμε τα εφόδια. 

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, δούλεψαν και προσπάθησαν, αλλά δεν βγήκε. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες και δεν σημειώνουμε το εύκολο γκολ. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους στο σύλλογο. Θέλαμε να παίξουμε στην Ευρώπη, πρέπει να συμβιβαστούμε με τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Όταν δεν βάζεις γκολ και δέχεσαι τέτοιου είδους γκολ, τότε θα την πατήσεις. 

Πρέπει να βρούμε δύναμη για τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από την Κυριακή και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να μειώσουμε τα λάθη μας». 

Σε ερώτηση για το ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε νωχελικά στο δεύτερο μέρος: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θέλαμε. Καταναλώσαμε πολλή ενέργεια και τρεξίματα και έπρεπε να το διαχειριστούμε σωστά. Το ελέγχαμε το ματς και δε νομίζω πως είχαμε κάποιο ιδιαίτερο θέμα, απλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις και δεχθήκαμε δύο γκολ σε τρεις φάσεις. Επιβάλλεται να ‘χουμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά όταν κάνουμε επίθεση και να είμαστε πιο… αδίστακτοι επιθετικά, πιο σκληροί». 

«Είναι δύσκολο να συνέλθεις μετά από τέτοια κατάσταση. Έχεις όμως παιχνίδια που ακολουθούν, να κερδίσουμε παιχνίδια, σίγουρα οι νίκες θα απαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα κι ένας τέτοιος αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα… Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βρούμε δύναμη και κουράγιο και να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Έχουμε καλή ομάδα, δυνατότητες, πρέπει να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα». 

«Σαν παιχνίδι φάνηκε καθαρά πως κυριαρχήσαμε. Είχαμε 19 τελικές, κατοχή, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν είχαμε προσέγγιση τακτική. Σίγουρα μετά από μια ήττα φταίνε πάρα πολλά πράγματα. Έχουμε μια τάση, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, σε κάθε πρώτη επίθεση που κάνουν οι αντίπαλοί μας, δεχόμαστε γκολ. Μιλάμε για συγκέντρωση, για αποφασιστικότητα… Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες γι’ αυτό, είναι καθαρά θέμα προσήλωσης σε αυτό που κάνουμε και δουλειάς. Το έχουμε πει, το λέμε, το ξαναλέμε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι αυτοί που είμαστε». 

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Στήριξαν και στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια τους αλλά κι εμείς στην ίδια θέση βρισκόμαστε. Αυτό που θα τους υποσχεθούμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να φέρνουμε νίκες, να τους δώσουμε χαρά. Ξέρω πως η ευρωπαϊκή πορεία είναι σημαντική για το κλαμπ, για όλους, δυστυχώς είναι άσχημες αυτές οι στιγμές, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, με πίστη σε αυτό που έχουμε θέσει σαν στόχο. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να περιοριστούν τα πολλά λόγια από όλους μας». 

Παναθηναικός
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Ενδιαφερόμαστε για τον Ιμπίσεβιτς»
Next Article Προβάρει το «χρυσό» ο Πισσάρης, «χάλκινοι» Σερνικού και Βαγιανός
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αντίμαχου για το ματς στην Πάτμο
  • Καλή εμφάνιση και νίκη για την Ακαδημία Καλύμνου κόντρα στον Ηρακλή 2000
  • Κακή εμφάνιση και ήττα του Ιπποκράτη στα Καμίνια
  • Ισοπαλία στην Πάτμο για Ξάνθο και Αντίμαχο
  • Παιδικό: Επιστροφή στις νίκες για τον Φοίβο

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}