Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Πρέπει να δώσω ότι έχω»
Ελλάδα

«Πρέπει να δώσω ότι έχω»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςSeptember 5, 20142 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τη Σερβία, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του έως τώρα παρουσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας

Για την εμπειρία του στην Εθνική: “Μέχρι στιγμής το συναίσθημα είναι μοναδικό. Είμαι πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και έχουμε 5/5. Αυτό που ελπίζω και θα ήθελα είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και να πάμε για το 6/6… Αυτός είναι ο επόμενος στόχος”.

Για το ματς με την Αργεντινή: “Απλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του παιχνιδιού”, λέει με τον πιο φυσικό τρόπο για να προσθέσει:“Υπάρχουν πιο έμπειρα παιδιά στην ομάδα που ξέρουν πώς να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Το ζητούμενο λοιπόν για όλους, ότι κι αν συμβαίνει είναι να παίζουμε δυνατά, να ακούμε τον προπονητή, να ακολουθούμε σκάουτινγκ και τα καλά θα έρθουν”.

Για έναν άπειρο σε μεγάλες διοργανώσεις παίκτη, όπως είναι ο ίδιος, τι μπορεί να γίνεται μέσα στο κεφάλι του, όταν ο Φώτης Κατσικάρης γυρίσει προς τον πάγκο για να φωνάξει το όνομά του να πατήσει παρκέ; “Δεν αγχώνομαι πάντως… Απλώς σκέφτομαι ότι πρέπει να δώσω ότι έχω. Να μην σκεφτώ κάτι άλλο. Να παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ και όταν βγω, όταν τελειώσει το παιχνίδι να ξέρω ότι έχω δώσει ότι έχω”.

Για τη διαφορά στυλ με το ΝΒΑ: “Σίγουρα ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός από αυτόν που έχω μάθει. Αρχίζει όμως να μου αρέσει όσο περνάει ο καιρός… Έχει πιο πολύ… Πώς να το πω; Έχει πιο πολύ “ζουμί”… (γελάει)”.

Για το συναίσθημα του να παίζεις στην Εθνική: “Δεν θα σου πω ψέματα… Το να παίζεις στην Εθνική και κοντά σε όλα αυτά τα παιδιά, σε ένα τέτοιο τουρνουά σε κάνει να νιώθεις διαφορετικά. Δεν ξέρω… Με κάθε καλάθι που βάζει ο συμπαίκτης μου ή εγώ παθιάζομαι ακόμη περισσότερο”.

Για το ματς που ακολουθεί με την Σερβία: “Έχουμε παίξει στην προετοιμασία, είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και τότε είχαν κάποιες απουσίες. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να παίξουμε όπως παίζουμε. Δεν θα πω ότι θα νικήσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για το αν παρακολουθεί τα socialmedia: “Τα βλέπω όσο μπορώ, αλλά όχι όλα… Δεν γίνεται… Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι σημαντικό να μπορείς να κάνεις κάποιον χαρούμενο, αλλά από την άλλη κάπου σκέφτομαι και τι θα γινόταν αν δεν είχαμε αυτή την πορεία. Για την ώρα πάντως σκέφτομαι μόνο τα θετικά της διαδρομής αυτής και τίποτα άλλο”.

Μουντομπάσκετ 2014
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό»
Next Article Στην τελική ευθεία για τους 27ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}