Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε αν οι λοιμωξιολόγοι θα επιτρέψουν την έναρξη των προπονήσεων»
Ποδόσφαιρο

«Περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε αν οι λοιμωξιολόγοι θα επιτρέψουν την έναρξη των προπονήσεων»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςFebruary 16, 20212 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Με πλατύ χαμόγελο και αίσθημα δικαίωσης άκουσαν το απόγευμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της Football League την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της κατηγορίας. Πλέον, αφού η έναρξη της Football League δρομολογήθηκε, σειρά παίρνει η Γ΄Εθνική, όπου ο ΠΣΑΠ δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει τον αγώνα του για να ξεκινήσει και αυτή η κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής, Σωτήρης Τσάτσος, μίλησε στην «Π» και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το αίτημα των ποδοσφαιριστών για επανέναρξη, εν τέλει, θα γίνει θετικό και πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η δράση.

Ζητήσαμε την άποψη για το θέμα του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη. Ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας τήρησε στάση αναμονής και δεν θέλησε να εκφράσει γνώμη σχετικά με το αν θα ανοίξει ο δρόμος για τη Γ’ Εθνική, ενώ σχετικά με το τι θα γίνει με τις αμοιβές των διαιτητών προτίμησε να μην πάρει προσωπική θέση.
«Μας έχουν ξαναπεί από την Πολιτεία και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων πως θα ξεκινήσει η Γ΄Εθνική, αλλά δεν έγινε» είπε ο κ. Διακοφώτης τηρώντας επιφυλακτική στάση στις διαβεβαιώσεις που φέρεται να έχει λάβει ο ΠΣΑΠ για την έναρξη των προπονήσεων τις επόμενες 15 ημέρες. «Περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε αν οι λοιμωξιολόγοι θα επιτρέψουν την έναρξη των προπονήσεων, αλλά δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

Στην ερώτηση για το ποιος θα πληρώνει τα δειγματοληπτικά τεστ των ομάδων και των διαιτητών, ο κ. Διακοφώτης είπε: «Εχουμε κάνει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένουμε την απάντηση. Αυτό που έχουμε ζητήσει είναι τα τεστ να γίνονται από τους Δήμου ή τις Περιφέρειες μέσω του Υπουργείο Εσωτερικών και να μην επιβαρύνονται οι ομάδες με το κόστος. Φαντάζομαι πως σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη των προπονήσεων, θα έχουμε την απάντηση στο αίτημά μας».

Κλείνοντας την επικοινωνία με τον κ. Διακοφώτη, ζητήσαμε την άποψή του για το αίτημα των ομάδων να μειωθεί το κόστος των διαιτησιών. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αν και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, δεν θέλησε να απαντήσει για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Χαρακτηριστικά τόνισε:«Αυτή θα είναι μια απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Αναμένουμε τις αποφάσεις της Παρασκευής και τότε θα κινηθούμε».

ΠΗΓΗ: pelop.gr

ΑΟ Πυλίου
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΔωρεά 10 εκατ. δολαρίων για την ανέγερση κλινικών στη Βόρεια Καρολίνα απ’ τον Τζόρνταν
Next Article «Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζεις με την Εθνική»
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα

December 6, 2025
Ποδόσφαιρο

Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία

December 6, 2025
Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}