Ο Έσπερος Κω έκανε ακόμη ένα καθοριστικό βήμα προς την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, επικρατώντας με 86-65 της Α.Ε. Δικαίου. Η ομάδα του Μιχάλη Χοχλαστού ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.
Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με την Α.Ε. Δικαίου να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα και το σκορ να μένει στο 40-33. Ωστόσο, στο τρίτο δεκάλεπτο ο Έσπερος ήταν εντυπωσιακός, πετυχαίνοντας 34 πόντους έναντι 13 και ανεβάζοντας τη διαφορά στο +28 (74-46), «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο εξαιρετικός Χατζημάρκος, με τους Τρουμούση και Μηνά να ακολουθούν σε απόδοση. Για την Α.Ε. Δικαίου ξεχώρισαν στο σκοράρισμα οι Ζήκας, Κουζούκας, Χατζηκωνσταντίνος και Διακαναστάσης.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 18-16, 40-33(ημ.), 74-46, 86-65
Διαιτητές: Αντωνόπουλος- Καλλούδης
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ (Χοχλαστός): Παπουτσαλάκης, Τσατσακλάς 2, Οικονόμου, Σαρακιώτης, Τρουμούσης 18(1), Μηνάς 12, Στάκκος 6, Δημιζάς 4, Μπάρδας, Χατζημάρκος 33(2), Θαλασσινός 9(1), Κοντόσης 2.
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Χατζηκωνσταντίνος 13, Παπαγγελής, Πασσανικολάκης, Κουζούκας 16(1), Ντέλιος, Φαναράς, Διακαναστάσης 11, Ζήκας 19, Παναγιώτη Σ. 6, Τρούμπας, Ρούφας, Παναγιώτη Κ.



