Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Οι νέοι όροι της συμφωνίας
Ελλάδα

Οι νέοι όροι της συμφωνίας

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMarch 4, 20102 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η χρυσή τομή βρέθηκε, το τριμερές ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ Αδαμίδη, Παππά και Νοτιά θα υπογραφεί μέχρι τη Δευτέρα και η ΑΕΚ φαίνεται να μπαίνει σε μία πιο ομαλή διοικητική περίοδο. Οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα στους τρεις άνδρες τροποποιήθηκαν σε σχέση με αυτούς που είχαν τεθεί αρχικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νοτιάς θα παραμείνει ο μεγαλομέτοχος και δεν θα «υποβιβαστεί» σε ισχύ έναντι του Αδαμίδη, ο οποίος με το 40% του Πέτρου Παππά και τη στήριξη της Ερασιτεχνικής θα είχε πλειοψηφία. Το νέο deal προβλέπει πως ο Πέτρος Παππάς θα κρατήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 25-30% και ο 36χρονος δικηγόρος θα έχει τον έλεγχο του 10-15%.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, που είναι και το πλέον σημαντικό, Παππάς και Νοτιάς θα βάλουν μέχρι το καλοκαίρι 5 εκατ. ευρώ κι όχι 9 εκατ. ευρώ, με τα οποία επιπλέον θα κάλυπταν το ομολογιακό δάνειο της «Morgan Stanley» και κάποιες από τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Το θέμα του προπονητικού κέντρου δεν συμπεριλαμβάνεται στο συμφωνητικό, αλλά οι δύο βασικοί μέτοχοι έχουν ήδη συμφωνήσει για ετήσιο μίσθωμα λίγο χαμηλότερο από 680.000 ευρώ.

Είδε Αβραάμ, μίλησε με Δέλλα

Ο Βασίλης Δημητριάδης παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση της Κύπρου με την Ισλανδία (0-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ξεχωρίζοντας τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ Ανδρέα Αβραάμ, που ανήκει στον Απόλλωνα Λεμεσού. Μετά τον αγώνα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε συζήτηση με τον Τραϊανό Δέλλα, που αποχωρεί από την Ανόρθωση. Το τετ-α-τετ με τον 34χρονο αμυντικό «γέννησε» μεταγραφικά σενάρια, καθώς λέγεται πως η «Ένωση» θέλει Έλληνες παίκτες με εμπειρία για να έχουν ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΜε το μυαλό μόνο στον Ηρακλή
Next Article Με κλειστά μάτια στην Ίντερ τον Παπασταθόπουλο
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Man-to-Man | Παναγιώτης Σπάρταλης: «Είχαμε πολύ μεγάλη πίεση και κάποιοι χαιρόντουσαν στις ήττες»
  • «Μan-to-man»: YAVA MVP της 11ης αγωνιστικής ο Βασιλώττος
  • Live Streaming: Κλεάνθης Παραδεισίου – Α.Ο Πυλίου
  • Το απόλυτο στο Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Αττικής ο Δωδεκανησιακός!
  • Σπάρτακος Κω: 1η θέση στο κύπελλο Ελλάδας Ανδρών – Γυναικών

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}