Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται με το μιλητό»
Ελλάδα

«Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται με το μιλητό»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMay 14, 20132 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Συνέντευξη στην εφημερίδα SportDay παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει νοοτροπία νικητή και πρωταθλητή και αυτό θα την οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, ενώ είπε ακόμα ότι οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τα έργα και τις πράξεις και όχι στα λόγια.

Αναφορικά με την δική του εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού, σχολίασε: «Πάντα προσπαθώ να βρω λύσεις και ήξερα ότι θα χρειαζόταν να βοηθήσω στο δεύτερο ημίχρονο».

Παράλληλα, εγκωμίασε και τα άλλα γκαρντ της ομάδας, τον Κατσίβελη, τον Σλούκα και τον Λο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις νίκες με ανατροπές: «Το έχουμε ξανακάνει. Δεν είναι η πρώτη φορά, το κάνουμε συνέχεια. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε καλά στον τελικό και αυτό φαίνεται και από το σκορ. Η Ρεάλ έπαιζε μία ιδιαίτερη άμυνα, προσαρμοσμένη σε μένα και έπρεπε να τη διαβάσουμε και να δώσουμε λύσεις. Προσπάθησα κι εγώ να τη διαβάσω, τόσο στο πρώτο μέρος, όταν κάποια στιγμή κάθισα στον πάγκο, όσο και στην ανάπαυλα, εκεί, όπου προσπάθησα να συγκεντρωθώ και να σκεφτώ τη συνέχεια του παιχνιδιού. Κάναμε καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Δεν βάζεις κάθε μέρα σε τελικό Ευρωλίγκας 100 πόντους. Δεν είναι μικρό πράγμα».

-τη συμβολή των άλλων γκαρντ στη νίκη: «Τα παιδιά, που μπήκαν στο παρκέ, έκαναν εξαιρετική δουλειά και μπορέσαμε έτσι να κλείσουμε την ψαλίδα και η διαφορά από τους 17 πόντους να πάει στους 4. Και ο Κατσίβελης και ο Σλούκας και ο Λο έκαναν πραγματικά απίστευτη δουλειά και τους το είπα και στα αποδυτήρια. Τους έδωσα συγχαρητήρια».

-το μέλλον του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός ήταν μία ομάδα, που έχανε. Πλέον, όμως, έχει μία διαφορετική νοοτροπία. Μία νοοτροπία, μία ψυχολογία, που αναφέρει ότι ακόμη και με 20 πόντους να χάνουμε, δεν πιστεύουμε ότι τελικά θα φύγουμε με κατεβασμένα τα κεφάλια από το παρκέ. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τις νίκες και με τα τρόπαια. Όχι με το μιλητό…».

-την αντιμετώπισή του από τους αντιπάλους: «Πάντα προσπαθώ να βρω λύσεις και ήξερα ότι θα χρειαζόταν να βοηθήσω στο δεύτερο ημίχρονο. Τα μεγάλα σουτ χρειάζονται, έτσι είναι η ζωή και το σπορ. Όσον αφορά στο ότι προσαρμόζονται πάνω μου, προφανώς για να το κάνουν, πάει να πει ότι κάτι έχεις πετύχει στην καριέρα σου, στην πορεία σου».

-την ηρεμία που τον διακρίνει: «Νιώθω πολύ καλά, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι γαλήνιος, έχω πνευματική ηρεμία, έχω μία θαυμάσια οικογένεια και το απολαμβάνω».

Ολυμπιακός
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Ζωντανός» ο Ιπποκράτης
Next Article Βλέπει Κεντίρα η Τσέλσι
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}