Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Ο ΟΦΗ μπαίνει στην ανάστασή του»
Ελλάδα

«Ο ΟΦΗ μπαίνει στην ανάστασή του»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMarch 31, 20154 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΟΦΗ μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος εξέφρασε και τις ενστάσεις του για το Νομοσχέδιο που κατέθεσε προς συζήτησης ο Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρητικός παράγοντας στον Athletic Radio 104,2:
«Πίστευα ότι ο ΟΦΗ περπατούσε σε ένα τεντωμένο σκοινί, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα που τα είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο ΟΦΗ. Πίστευα ότι για ακόμα μια χρονιά, λόγω της δυναμικής που είχε, και ίσως επειδή στο παρελθόν τα είχε περάσει ξανά, πως θα τελείωνε την χρονιά. Ουδέν κακό, αμιγές καλού για τον ΟΦΗ. Όχι μόνο το πιστεύω, αλλά έχω μεγάλη αισιοδοξία. Για εμένα τελείωσε ο Γολγοθάς του ΟΦΗ και τώρα μπαίνει στην ανάσταση του. Εμένα, σαν φίλο του ΟΦΗ, δεν μου άρεσε αυτή η κατάσταση. Δηλαδή ένας ΟΦΗ να είναι μια ομάδα που είχε αξιοπρέπεια, περηφάνια, και να μην πληρώνει κανέναν αλλά αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Προτιμώ να περάσει την δυσκολία που θα περάσει, σε κατηγορίες που δεν συνάδουν με την ιστορία του, και να επιστρέψει με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έχοντας αξιοπρέπεια και περηφάνια.

Δεν νομίζω ότι έχει καμία τύχη ο Νόμος Κοντονή και μάλλον είναι αστείο το να προσπαθεί ο κύριος Κοντονής να περάσει ένα νόμο που θα τιμωρεί μια ομάδα και μια κοινωνία που έχει δείξει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τις υπόλοιπες. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα κληθεί να πληρώσει τα λάθη άλλων. Ο κύριος Κοντονής δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει σε θέματα που έχει το αυτοδιοίκητο. Δηλαδή τι θα πει ο κύριος Κοντονής «ότι κέρδισες το πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνεις κατηγορία;» Αυτό αντίκειται σε βασικούς νόμους της UEFA και της FIFA. Ο ΠΣΑΠ έχει κάπου δίκιο γιατί εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές αλλά αυτό μπορεί να το προστατεύσει και η Ομοσπονδία. Δεν μπορεί να πληρώσουν τα νέα πρόσωπα τα λάθη που έκαναν άλλοι; Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό.

Αυτοί είναι οι λόγοι που ξεκίνησα και εγώ τις διαδικασίες ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ. Ήδη συναντήθηκα με τους κ.κ. Αυγενάκη, Κεγκέρογλου θα έχω σήμερα μια επαφή με τον κύριο Κοντονή ώστε να καταλάβει ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε δικτατορία και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ στο τέλος. Αυτό αφορά, ίσως, και τον Εργοτέλη. Εύχομαι να μην τον αφορά αλλά ίσως να συμβεί. Αυτό δεν γίνεται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες. Να παίρνει μια ομάδα τρία πρωταθλήματα και να μένει στην ίδια κατηγορία. Τιμώρησε την ΠΑΕ ή τα φυσικά πρόσωπα. Δεν θα τιμωρήσεις τον Ερασιτέχνη που είναι η καρδιά του σωματείου. Αν ο ΟΦΗ πάει στην Γ’ Εθνική δεν μπορεί να την τιμωρήσει κανένας.

Η δική μου άποψη είναι και τώρα αλλά και στο παρελθόν, όσο σκληρό και αν είναι, είναι να πάει ο ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική. Από την στιγμή που έγιναν σοβαρά λάθη από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις διοικήσεις του. Και δεν λέω ότι έκαναν λάθη με δόλο γιατί πιστεύω ότι όλοι οι παράγοντες που υπηρέτησαν τον ΟΦΗ και τον αγαπούσαν και είχαν και μεράκι για να τον βοηθήσουν. Αυτοί που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα, αν μπορούσαν ακόμα και χθες, να συγκαλέσουν Γ.Σ. ώστε να αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος για να έχει τυπική ισχύ αυτή η απόφαση. Να αποφασίσει ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στην Football League και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί υπάρχουν πολλά νομικά θέματα που θα απασχολήσουν τον ΟΦΗ. Να μην πάθει ο ΟΦΗ, αυτό που έπαθε ο Άρης. Αυτά θα πρέπει να γίνουν άμεσα, να μην χαθούν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στον ΟΦΗ. Έχω πληροφορηθεί ότι ήδη άλλες ομάδες έχουν πλησιάσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Εδώ και 15 χρόνια, από τότε που ήταν πρόεδρος ο κύριος Καζανάκης και από την εποχή του Θόδωρου Βαρδινογιάννη, πάντα διέψευδα και πάντα δικαιωνόμουν. Ακόμα και τώρα διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου. Εγώ ούτε διοικητικά, ούτε ιδιοκτησιακά πρόκειται να εμπλακώ στον ΟΦΗ γιατί οικονομικά δεν αντέχω το βάρος του ΟΦΗ και εν πάσει περιπτώσει η δική μου φιλοσοφία είναι ότι όταν κάποιος αγαπάει κάτι, πρέπει να πάρει καρέκλα για να βοηθήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βοηθήσω σαν πρόεδρος της ΕΠΣΗ και επειδή γράφονται διάφορα πράγματα για εμένα, διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε σενάρια εμπλοκής μου στον ΟΦΗ.

Είμαι σίγουρος 100% ότι υπάρχουν αξιόλογοι Ομιλήτες παράγοντες και τεράστια ονόματα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια όπως Καράτζης, Λεμπιδάκης, Λεβεντάκης και άλλοι τόσοι που χωρίς να πάθουν οικονομική ζημιά, μπορούν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Πρέπει να δημιουργήσουν ένα όραμα, ελπίδα και σιγουριά στον ΟΦΗ και τον κόσμο του».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΘέλει να συνεχίσει στην Γιουνάιτεντ
Next Article «Εκεί, έστω και την τελευταία στιγμή…»
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Tεράστια Εθνική, νίκη κόντρα στην Κροατία και πρόκριση στους Ολυμπιακούς

July 7, 2024
Ελλάδα

Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία αν προκριθεί η Ελλάδα στο Euro 2024

December 2, 2023
Ελλάδα

Εθνική Ανδρών: Ο Βασίλης Σπανούλης προπονητής για τα επόμενα δύο χρόνια

October 2, 2023

Recent Posts

  • Το «ευχαριστώ» της Ακαδημίας Καλύμνου
  • Πολύτιμη εμπειρία για τους αθλητές του Πανιωνίου Λέρου με τον Μάνο Χατζηδάκη
  • Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το 3ο 3×3 Street Basketball του Ηρακλή 2000 στην Καρδάμαινα (Pics)
  • Ανανέωσε με την Αναγέννηση Ασφενδιού ο Μιχαλάκης
  • Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα MTB ο Γιάννης Αλευράκης

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}