Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Ναι σε όλα από Τζίγκερ στον Πρίγκιπα
Ελλάδα

Ναι σε όλα από Τζίγκερ στον Πρίγκιπα

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 21, 20114 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

vardinogiannis

Θετική ήταν η απάντηση που δόθηκε από την πλευρά των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε εκείνη του πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Η πλευρά του Τζίγκερ είχε δεσμευτεί πως θα απαντούσε το αργότερο ως τη Δευτέρα, όμως αυτή η απάντηση δόθηκε μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος της συνάντησης των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποδέχτηκε και τα 4 θέματα, με πρώτο αυτό της διενέργειας του ελέγχου στην ΠΑΕ, με αυτόν να ξεκινά άμεσα και τους νομικούς να θεωρούν ότι θα είναι αρκετό το διάστημα μέχρι να αρχίσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, για να έχουν καθαρή εικόνα οι ελέγχοντες.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως για μια ακόμη φορά η πλευρά Βαρδινογιάννη απέδειξε έμπρακτα τις προθέσεις της για άμεση αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κινούμενη στην κατεύθυνση αποδοχής των προτάσεων της πλευράς του Αλ Σαούντ. Γι’ αυτό και έκανε πάλι πίσω, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και να αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα χέρια η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μοναδική… παραφωνία, η σημείωση για τη μη αποστολή του γνησίου της υπογραφής, κάτι που όμως η άλλη πλευρά, θεωρεί πως δεν αποτελεί εμπόδιο και πως εντός των ημερών ο Αλ Σαούντ θα βρεθεί στην Αθήνα για να βάλει αυτοπροσώπως τις υπογραφές.

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλαν οι νομικοί του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον δικηγόρου του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Αξιότιμε κ. Πετρόπουλε,

Αναφέρομαι στη κατόπιν προφορικού σας αιτήματος σημερινή συνάντηση μας κατά την οποία μου αναπτύξατε τα σχόλια σας επί του μη δεσμευτικού MOU, το οποίο σας παρέδωσα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου εν σχεδίω και προς συζήτηση . Με το email αυτό σας επιβεβαιώνω τα κάτωθι σχόλια σας και τις απαντήσεις μου σε αυτά.

Το πρώτο σχόλιο αφορά την διενέργεια Νομικού Ελέγχου που επιθυμείτε να διεξαχθεί πριν ο πελάτης σας συμμετάσχει στην αύξηση του κεφαλαίου που θα αποφασιστεί από την μετʼ αναβολή Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου. Ο ισχυρισμός σας ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεση σας δεν είναι επαρκής, φοβούμαι πως δεν είναι ορθός αφού την τελευταία διετία έχουν διεξαχθεί δύο Νομικοί και Οικονομικοί έλεγχοι λόγω των αντίστοιχων αυξήσεων του κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ( βλέπετε πορίσματα ενημερωτικών δελτίων). Για αυτούς τούς λόγους σας διαβεβαιώνω ότι ο νομικός και οικονομικός έλεγχος θα είναι εξαιρετικά σύντομος.

Το καταστατικό που ζητήσατε και το πρακτικό της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης μπορούν να σας δοθούν οποτεδήποτε.

Η παρατήρηση σας ότι η προθεσμία των δύο ημερών για την καταβολή της αυξήσεως των 15.000.000 Ευρώ μετά την λήψη αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως, θα έπρεπε να αντικατασταθεί με την προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών, νομίζω ότι είναι εύλογη.

Δεν συμμερίζομαι την άποψη σας ότι θα έπρεπε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αντικατασταθούν από μέλη της επιλογής του πελάτη σας πριν από την καταβολή του ποσού της αύξησης. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να προγραμματιστεί αλλαγή των μελών του Δ.Σ συγχρόνως με την κατάθεση των 15.000.000 Ευρώ. Εξάλλου με την ανάληψη του συνόλου της αυξήσεως του κεφαλαίου κατά 15.000.000 Ευρώ και την εξαγορά του 54,7% των μετοχών των πελατών μου, θα έχει αποκτηθεί από τον πελάτη σας τέτοια πλειοψηφία που θα του επιτρέψει να προβεί σε ότι αλλαγές θέλει.

Eπισημάνατε ότι είναι ιδιαίτερης σημασίας η συνέχιση της χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων της Παιανίας και ότι επιθυμείτε να γνωρίζετε τους όρους υπό τους οποίους θα παραχωρηθεί η χρήση για μια τριετία. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Η παρατήρηση αυτή θα μεταφερθεί στο πελάτη μου και θα απαντηθεί σε κατάλληλο χρόνο.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσω ότι δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχετε προσκομίσει το πρωτότυπο πληρεξούσιο του πελάτη σας θεωρημένο από αρμόδια αρχή που είναι γνωστή και αποδεκτή από της Ελληνικές αρχές.

Σας ευχαριστώ

Λεωνίδας Κ. Γεωργόπουλος

 

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΜε τριπλό πάρτι γιορτάζει ο Φέργκιουσον
Next Article Το φύλλο αγώνος του Ιάλυσος-Φοίβος
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}