Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Μοιρασιά στην Κρεμαστή σε ματς που τα είχε όλα ανάμεσα σε Φοίβο και Δόξα Καρδάμαινας
Ποδόσφαιρο

Μοιρασιά στην Κρεμαστή σε ματς που τα είχε όλα ανάμεσα σε Φοίβο και Δόξα Καρδάμαινας

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 6, 2024Updated:October 6, 20245 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Φίλιππος Δελαπόρτας», Φοίβος Κρεμαστής και Δόξα Καρδάμαινας αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας. Τρία πέναλτι, τρεις κόκκινες και φωνές εκατέρωθεν με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν από το ναδίρ στο ζενίθ και αντίστροφα. Οι «μελανόλευκοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 με ποδοσφαιριστή λιγότερο, όμως ο Φοίβος τσίμπησε το βαθμό στο φινάλε, μένοντας όμως χωρίς νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μπάρδος, Μεμετσέλα(δις) οι σκορέρ για τους γηπεδούχους, ενώ για την Δόξα δυο φορές βρήκε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι ο Ζερβός, ενώ ένα πρόσθεσε ο Συνεσίου.

Το ματς

Αρκετά ανοικτό ήταν το παιχνίδι από το ξεκίνημα του με τον Φοίβο να απειλεί πρώτος για να προηγηθεί. Πιο συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Τομόρι με σέντρα σημάδεψε τον Μπάρδο, όμως το τελείωμα του τελευταίου στην κίνηση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. H απάντηση της Δόξας ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με τον Ζερβό να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ηλία με σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή.

Στο 23′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Βησσαρίων Πης αντίκρισε δυο γρήγορες κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Μάλιστα, για την δεύτερη κίτρινη υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για την απόφαση του έμπειρου διαιτητή. Η Δόξα παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, απείλησε στο 27′ με το σουτ του Ατσαλάκη από δύσκολα γωνία να αποκρούει ο Ηλίας.

Στο 31′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Μπεσού να βγάζει σε θέση βολής τον Μπάρδο, ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά την φάση για το 1-0. Αυτό το τέρμα έδωσε ψυχολογία στον Φοίβο που μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, χάνοντας παράλληλα σωρεία ευκαιριών. Αρχικά, στο 34′ ο Μεμοτσέλα μ’ ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει Δημιτρίεβιτς μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των «μελανόλευκων».

Στο 40′ το σουτ του Κουγιού έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπεσού από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημητρίεβιτς. Στο 44′ ο Καραγεωργίου με διαγώνιο μπαλιά σημάδεψε τον Ορφανίδη, με τον αρχηγό του Φοίβου να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ουσιαστικά από θέση τετ α τετ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι απώλεσαν ακόμα μια σημαντική ευκαιρία με τον Δημητρίεβιτς να σταματάει τον Μπάρδο μέσα από την μικρή περιοχή, μετά το παράλληλο γύρισμα του Τομόρι.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αισθητά με τον Φοίβο να θέλει να ελέγξει το παιχνίδι όντας μπροστά στο σκορ. Η Δόξα κατάφερε στο 51′ να μειώσει στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Συνεσίου να αιφνιδιάζει τον Ηλία και να καταλήγει στα δίχτυα δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν εκ νέου να πάρουν προβάδισμα ασφαλείας, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Ορφανίδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι. Γενικότερα, οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες στην επανάληψη ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, όμως η Δόξα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ ενώ αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο 71′ ο Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Φούσα με τον β’ βοηθό, κ. Λάμπρου να υποδεικνύει πως υπήρχε παράβαση εντός περιοχής με αποτέλεσμα ο κ. Ατσικνούδας να υποδείξει την άσπρη βούλα. Αυτή την φορά ήταν σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν έντονα προς τον έμπειρο διαιτητή θεωρώντας πως δεν υπήρχε παράβαση. Ο Ζερβός νίκησε τον Ηλία από τα 11 βήματα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Μάλιστα, η Δόξα κέρδισε νέο πέναλτι στο 80ο λεπτό με τον Φούσα να ανατρέπει αυτή την φορά τον Ατσαλάκη. Ο Ζερβός νίκησε για δεύτερη φορά από την εσχάτη των ποινών του τερματοφύλακα του Φοίβου, φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι. Μάλιστα στην συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών οι Καραγεωργίου και Ανδρούτσος από τον Φοίβο με αποτέλεσμα να αποκατασταθούν οι αριθμητικές ισορροπίες στην αναμέτρηση.

Η Δόξα έδειχνε να κρατάει την νίκη στα χέρια της όμως στο 91ο λεπτό ο Μεμοτσέλα ανατράπηκε από τον Χατζηπαναγιώτη με τον κ. Ατσικνούδα να δείχνει για τρίτη φορά στην αναμέτρηση την «άσπρη» βούλα. Ο επιθετικός του Φοίβου που ανέλαβε και την εκτέλεση, δεν λάθεψε φέρνοντας εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια. Από εκεί και έπειτα, παίχτηκαν εννέα λεπτά καθυστερήσεων όμως καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δυο εστίες με το 3-3  να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

MVP

Ο Μάκης Ζερβός πέτυχε δυο τέρματα, παρόλα αυτά ξεχώρισε για τις πολλές μάχες που έδωσε με τους αμυντικούς του Φοίβου όντας μια μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο ύψος του

Ο Νίκος Μεμοτσέλα κατάφερε να πετύχει δυο τέρματ, με το ένα μάλιστα να είναι και εντυπωσιακό, ενώ κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε για την ομάδα του.

Διαιτησία

Δημήτρης Ατσικνούδας

Βοηθοί: Πηδιάκης, Λάμπρου

Οι συνθέσεις

Φοίβος Κρεμαστής (Αγαπητός Αμπελάς): Ηλίας, Θύμιος (58′ Φτάκλας), Κρητικός, Τομόρι, Φούσα, Κουγιός, Μπεσού, Μπάρδος (88′ Κωνσταντινίδης), Καραγεωργίου, Ορφανίδης (66′ Αξιώτης), Μεμοτσέλα

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου – Γιώργος Σταμάτης): Δημητρίεβιτς, Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος, Πης Β., Μπριλάκης, Κουρζής, Πης Γ. (95′ Ελευθερίου), Ατσαλάκης, Συνεσίου (63′ Φούκης), Χατζηαντωνίου (63′ Τσέλα), Ζερβός (86′ Πόγιας)

featured Δόξα Καρδάμαινας
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΕφηβικό: Πήρε τη νίκη και έκανε το 2/2 η Ε.Α.ΚΑ
Next Article Εφηβικό: Νίκη στο ντέρμπι για τον Πανιώνιο Λέρου
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Μπάσκετ

Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα

December 5, 2025
Διάφορα

Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}