Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Με καλή διάθεση και αμοιβαίες υποχωρήσεις, υπάρχει χώρος και χρόνος για την κάλυψη όλων των αναγκών»
Μπάσκετ

«Με καλή διάθεση και αμοιβαίες υποχωρήσεις, υπάρχει χώρος και χρόνος για την κάλυψη όλων των αναγκών»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςSeptember 6, 2024Updated:September 6, 20243 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Την δική της τοποθέτηση έκανε η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού, Διονυσία Γιαννούλη σχετικά με τα όσα έχουν γίνει το τελευταία διάστημα με τα παράπονα των ομάδων για τον καταρτισμό του προγράμματος και των ωρών.

Αναλυτικά:

Με σεβασμό στην προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών αλλά και όλων όσοι εμπλέκονται, από όποια θέση, στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, εύχομαι η νέα αθλητική χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία και αγωνιστικότητα.

Αν και βελτιώνονται σταδιακά οι συνθήκες άθλησης στο νησί μας, είναι γεγονός ότι, στην αρχή της νέας χρονιάς απασχολούν τη δημοσιότητα τα ίδια ζητήματα.

Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα χρήσης των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, από τους συλλόγους μπάσκετ.

Η αιτία είναι γνωστή σε όλους μας και έχει να κάνει με την ανεπάρκεια υποδομών.

Έχω ζήσει τα προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια, τα βιώνω και τώρα από θέση ευθύνης, ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού & Νεολαίας.

Αυτή η γνώση με κάνει να πιστεύω ότι μόνο με την συνεργασία όλων και κυρίως μεταξύ των Συλλόγων, που αντιμετωπίζουν άλλωστε κοινά προβλήματα, μπορεί να αποδώσει κάθε προσπάθεια, τόσο στο πρόγραμμα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων όσο και γενικότερα στον αθλητισμό του τόπου μας.

Άλλωστε αυτό είναι το πνεύμα του αθλητισμού, συνεργασία και αλληλοσεβασμός.

Με αυτή την πεποίθηση, λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ως Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Κω, διαμορφώσαμε την πρόταση του νέου προγράμματος χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου έπρεπε να βρεθούν ώρες για έναν ακόμη Σύλλογο, που προστέθηκε σε σχέση με πέρυσι.

Το Τμήμα Αθλητισμού απευθύνθηκε στους Συλλόγους, ζήτησε να συνεργαστούν και να καταλήξουν σε κοινή πρόταση, με επιμερισμό των διαθέσιμων ωρών σε όλους, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε εφικτό.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, διαμόρφωσε το πρόγραμμα, με ίση αντιμετώπιση όλων, δίχως διακρίσεις υπέρ ή κατά κανενός Συλλόγου.

Κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή, ειδικά από αυτούς που, για τους δικούς τους λόγους, δεν θέλουν ή δεν έχουν μάθει να συνεργάζονται.

Για αυτό πραγματικά προκαλεί απορία η έκφραση δυσαρέσκειας από ορισμένους.

Δεν δίνουν το καλύτερο παράδειγμα στους νέους αθλητές, δεν είναι τρόπος να ωφεληθεί ο Σύλλογός τους σε βάρος άλλων, αν αυτό επιδιώκουν.

Κλείνοντας, έχω να πω, με αίσθημα ευθύνης, ότι εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες των διαθέσιμων υποδομών, για την άθληση των αθλητών και αθλητριών μας.

Ζητούμε την εποικοδομητική συνεργασία όλων σε αυτή την κατεύθυνση.

Μακάρι οι Σύλλογοι να κατέληγαν σε κοινή πρόταση και το Τμήμα Αθλητισμού, να είναι βέβαιοι, θα την έκανε αποδεκτή.

Επειδή όμως το πρόβλημα έλλειψης κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων θα πάρει χρόνο για να αντιμετωπιστεί, πιστεύω ότι με καλή διάθεση και αμοιβαίες υποχωρήσεις, υπάρχει χώρος και χρόνος για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Ανήκω στη νέα γενιά του τόπου μας, σέβομαι την εργασία και τον κόπο όλων και πιστεύω ότι τα καλύτερα για τον Κωακό αθλητισμό είναι μπροστά μας.

Αρκεί να υπηρετούμε πάντα τις αθλητικές αρχές, που διδάσκουν ήθος, αποδοχή του διαφορετικού, αλληλοσεβασμό και συνεργασία.

Ώστε να γεφυρώνουμε τις διαφορές, σε όφελος της κοινωνίας μας.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος

Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κω

Διονυσία Γιαννούλη

featured
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleLive Streaming: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός | 10ο Meropis International Basketball Tournament U-16
Next Article Η κλήρωση του γυναικείου πρωταθλήματος
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Μπάσκετ

To πρόγραμμα της 2ης ημέρας του 3ου 3Χ3 Street Basketball του Ηρακλή 2000

July 12, 2025
Μπάσκετ

Το «ευχαριστώ» της Ακαδημίας Καλύμνου

July 12, 2025
Μπάσκετ

Πολύτιμη εμπειρία για τους αθλητές του Πανιωνίου Λέρου με τον Μάνο Χατζηδάκη

July 12, 2025

Recent Posts

  • To πρόγραμμα της 2ης ημέρας του 3ου 3Χ3 Street Basketball του Ηρακλή 2000
  • Το «ευχαριστώ» της Ακαδημίας Καλύμνου
  • Πολύτιμη εμπειρία για τους αθλητές του Πανιωνίου Λέρου με τον Μάνο Χατζηδάκη
  • Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το 3ο 3×3 Street Basketball του Ηρακλή 2000 στην Καρδάμαινα (Pics)
  • Ανανέωσε με την Αναγέννηση Ασφενδιού ο Μιχαλάκης

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}