Κυκλοφόρησε η αφίσα για το Εαρινό Τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Φοίβος Κω από 8 έως 10 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω, με τη συμμετοχή 10 ομάδων.
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στο τουρνουά θα πάρουν μέρος, εκτός από τον διοργανωτή Φοίβο Κω, ο Γ.Σ. Διαγόρας, η Elite Basketball Academy, η Ακαδημία Καλύμνου, ο Έσπερος Κω, ο Ιπποκράτης Κω, η Ε.Α.ΚΑ., η Α.Ε. Δικαίου, ο Πανιώνιος Λέρου και ο Αίολος Κεφάλου.
Συνολικά θα συμμετέχουν 10 ομάδες, με τα τμήματα U11 και U13 αγοριών, καθώς και U12 κοριτσιών, να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στο τριήμερο τουρνουά.
Το Εαρινό Τουρνουά του Φοίβου Κω μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και εξελίσσεται σε θεσμό για τον κωακό σύλλογο, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να αγωνιστούν, να αποκτήσουν εμπειρίες και να ζήσουν όμορφες μπασκετικές στιγμές.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα από τον διοργανωτή Φοίβο Κω, ενώ η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Κω και των συνεργατών του συλλόγου.




