Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Πρώτη νίκη στο ανδρικό, 2/2/ στο εφηβικό

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Την πρώτη του νίκη στο ανδρικό πρωτάθλημα πέτυχε ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, ο οποίος κέρδισε στο «Βενετόκλειο» τον Α.Π.Σ. Φλόγα με 3-0 σετ. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, «έσπασε το ρόδι», παρά τις δυσκολίες που της έβαλε η Φλόγα για δύο σετ. Οι Κώοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, είχαν καλή υποδοχή και έφυγαν νικητές από το «Βενετόκλειο», πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Τα σετ: 20-25 (25’), 15-25 (20’), 19-25 (24’)
Διαιτητές: Καλημεράκης- Χατζησταυρίδης/ Μαργαρίτη
Α.Π.Σ. ΦΛΟΓΑ (Νίκος Τσιντομηνάς): Σωτηρίου, Χατζηγεωργίου, Λυράς, Μπαλής, Σπυρίδης, Ρουσέττος, Καλιοζής, Παντέχης, Καζουλλάκης, Παρδαλάς, Ρέγκλλης, Βαβλάς.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Παπαϊωάννου Δ., Παπαϊωάννου Α., Γεροβασίλης, Γκόνος, Κώστογλου, Μωρές, Δαρίδης, Χατζηάμαλλος, Ξενίκας, Περής, Ιντρισλάρι, Νικολαΐδης.

ΕΦΗΒΟΙ: Φοίνικας- Αθλοπαιδιές 1-3

 Το 2 στα 2 έκανε ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών στο εφηβικό πρωτάθλημα κόντρα στον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας. Μετά τη νίκη στην Κω με 3-0 σετ, η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου κέρδισε με 3-1 σετ στην Κρεμαστή τους Ροδίτες και έδειξαν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Οι Κώοι πανηγύρισαν τη νίκη, παρά τη σημαντική προσπάθεια του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους προς τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 τα σετ, ωστόσο ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο 4ο σετ, το πήρε εύκολα (14-25) και έφυγε νικητής από την Κρεμαστή.

Τα σετ: 21-25(22’), 11-25(20’), 25-17(24’), 14-25(20’)
Διαιτητές: Πάττας- Μαργαριτη
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γιώργος Σταυρόπουλος): Ποδιώτης, Ζαφειράκης, Τσιρώνης, Λουλλάς Σ., Χατζηκαλημέρης, Τζουμάκας, Παπασάββας, Μαμαλίγκας, Παπανικόλας, Κοντός, Παρασκευάς, Λούλλας Ι., Μπούτσκας, Κρομμύδας.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Παπαϊωάννου Δ., Ξενίκας, Παπαϊωάννου Α., Γεροβασίλης, Χριστοφής, Νικολαΐδης, Δαρίδης, Γουγαλάκης, Ιντρισλάρι, Ταμπουράς.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.