Στην 9η θέση της Ευρώπης, Καρδούλιας και Καλιόζης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 9η θέση τερμάτισαν ο Ροδίτης Δημήτρης Καλιόζης και ο Κώος Γιάννης Καρδούλιας, οι οποίοι έχασαν από τους Δανούς Μάντσεν- Μπρινκ (έφτασαν στον τελικό και ηττήθηκαν). Οι Δωδεκανήσιοι Καλιόζης, Καρδούλιας παρά τη προσπάθεια που κατέβαλαν ηττήθηκαν από τους Δανούς Μάντσε, Μπρινκ με 2-0 (21-14, 21-18) σετ και έμειναν εκτός προημιτελικών. Εξάλλου, Με τις απονομές στους πρωταθλητές Ευρώπης σε αγόρια και κορίτσια ολοκληρώθηκε στο Sportcamp στο Λουτράκι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18.

Μετά από ένα τετραήμερο στην όμορφη πόλη της Πελοποννήσου, όπου βρέθηκαν οι μελλοντικοί αστέρες της άμμου, τα χαμόγελα των αποστολών από 35 χώρες, των εθελοντών και όλων όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Sportcamp ήταν η καλύτερη επιβράβευση.
Με θέα το ηλιοβασίλεμα, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στα αγόρια και στα κορίτσια, με τους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18 να κάνουν τις απονομές στις χώρες που ανέβηκαν στο βάθρο. Το χρυσό μετάλλιο στα αγόρια κατέκτησαν οι Λετονοί Φόκεροτς, Άουζινς, το ασημένιο οι Δανοί Μάντσεν, Μπρίνκ και το χάλκινο οι Βέλγοι Χάμπλετ, Χέντριξ.
Στα κορίτσια, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Τσέχες δίδυμες αδερφές Παβέλκοβα, στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Αυστριακές Μπέργκερ, Χοενάουερ και στη τρίτη οι Βελγίδες Μπεβό, Μπεξ.

Τις απονομές πραγματοποίησαν οι: Γιώργος Γκιώτης (Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων), Νίκος Κερασοβίτης (Γενικός διευθυντής Sportcamp Group), Τάσος Σακελλαρίου (Αντιδήμαρχος Οικονομικών), Θανάσης Παπαθανασίου (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού), Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.), Θανάσης Ρέρρας (Μέλος Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ C.E.V.), Θοδωρής Κανελλόπουλος (Πρόεδρος Ένωσης Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου).

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακετά στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για την συνδιοργάνωση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής στον Δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη. Η Ε.Ο.ΠΕ.  απένειμε τιμητική πλακετά στο Sportcamp για την συνδιοργάνωση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18. Την απονομή έκανε το μέλος της επιτροπή μπιτς βόλεϊ C.E.V. Θανάσης Ρέρρας στον Γενικό Διευθυντή του Sportcamp Group Νίκο Κερασοβίτη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.