Δεύτεροι στη Ξάνθη, Χατζηνικολάου και Τζιουμάκας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε πριν 30 μέρες

Ο Άγγελος Μανδηλάρης με τον Ιάσωνα Κανέλλο θριάμβευσαν και στο τρίτο τουρνουά masters του πανελληνίου πρωταθλήματος κατακτώντας την πρώτη θέση και στην Ξάνθη καθώς επικράτησαν με 2-0 σετ (21-19, 21-10) του Στέλιου Τζιουμάκα και του Κώου Δημήτρη Χατζηνικολάου.
Μετά τον τελικό θρίλερ των γυναικών, η αρχική εντύπωση ήταν πως κάτι ανάλογο θα υπήρχε και στον τελικό των ανδρών, ωστόσο αυτό ίσχυσε μόνο για το πρώτο σετ καθώς Μανδηλάρης και Κανέλλος μετά το 1-0 επικράτησαν εύκολα κάνοντας και το 3Χ3 στους τελικούς όπου αντιμετώπισαν τους Τζιουμάκα και Χατζηνικολάου (Athens Gold Cup, Syros Major).

Στο πρώτο σετ πάντως είχαμε μεγάλη μάχη με τον Τζιουμάκα να διαμορφώνει το 8-11 με δύο φοβερούς άσσους, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση για το 12-12 με τον Μανδηλάρη με μπλοκ να βάζει μπροστά την ομάδα του (14-13) και το 14-14 να γίνεται 18-15 (άουτ Τζιουμάκας, μπλοκ Μανδηλάρη). Με άσσο του Χατζηνικολάου η διαφορά έπεσε στον πόντο (19-18) ωστόσο ο Κανέλλος τελείωσε την κρίσιμη επίθεση για το 21-19 και το 1-0.

Στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια εικόνα καθώς Μανδηλάρης και Κανέλλος απέκτησαν γρήγορα μια σημαντική διαφορά και με δύο άσσους του πρώτου έφτασαν στο 13-5 μετατρέποντας το σετ σε τυπική διαδικασία για να φτάσουν εύκολα στο τελικό 21-10. γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που απόλαυσε και τις τέσσερις ημέρες ένα μοναδικό θέαμα στην πλατεία Δημοκρατίας της Ξάνθης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.