Πρωταθλητής παίδων ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022

Μετά τους έφηβους, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών κατέκτησε τον τίτλο και στο παιδικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου δεν συνάντησε καμία δυσκολία στην Κρεμαστή, κέρδισε ξανά με 3-0 σετ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε τον τίτλο στα Δωδεκάνησα. Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν μόνο οι σημερινοί αντίπαλοι, αφού ο Α.Π.Σ. Φλόγα παραιτήθηκε, με τους Κώους να είναι εμφανώς καλύτεροι και να στέφονται πρωταθλητές Δωδεκανήσου, αποκτώντας το δικαίωμα να συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών πήρε άνετα και τα τρία σετ στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και κάνοντας το 2 στα 2, έκοψε πρώτος το νήμα στα Δωδεκάνησα. Ο μεγάλος προβληματισμός είναι ότι και φέτος στο παιδικό πρωτάθλημα συμμετείχαν μόλις δύο ομάδες.

Τα σετ: 6-25 (15’), 15-25 (20’), 17-25 (19’)
Διαιτητές: Πάττας- Μαργαρίτη
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Σκόνης, Ποδιώτης, Χατζηκαλημέρης, Τζουμάκας, Παπασάββας, Μαμαλίγκας, Παρασκευάς, Κοντός, Παπανικόλας
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Τσαμπουράς, Παπαϊωάννου Α., Κυπριώτης, Καρδούλιας, Ιντρισλάρι, Δαρίδης, Παπαϊωάννου Δ.

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.