Νίκες για την Τελχινίδα σε Κορασίδες και Παγκορασίδες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021

Το 3 στα 3 έκαναν οι κορασίδες της Τελχινίδας στην Κω κόντρα στον Α.Ο. Αθλοπαιδιών και παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι Ροδίτισσες κέρδισαν εύκολα και τα τρία σετ κατακτώντας τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια (γυναίκες, κορασίδες, παγκορασίδες) με τις τοπικές Αθλοπαιδιές Κω. Η Τελχινίδα είχε καλή παρουσία και παρά την κούραση των κοριτσιών πήρε την «καθαρή» νίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.

Τα σετ: 12-25 (17’), 14-25 (17’), 16-25 (20’)
Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης/ Γκότσης
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αλαβάνου, Ζερβού Α., Καρπούζη, Μανσούρ, Μπαρδάκη, Μυρωνίδη Μ., Αναστασίου, Ζερβού Ε., Καρδούλια, Κώστογλου, Μαραγκού, Μυρωνίδη Β., Χατζηστέργου, Χριστοφή.
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Κέλλυ Δαουτοπούλου): Γκίκα, Ζωγράφη, Μαστόρου, Γκιάτα, Δογιάμα, Ζντράβα, Μαθιουδάκη, Μπεκίρογλου, Τσερκές, Χατζηδάκη, Τσιλιμίγκα.

Παγκορασίδες: Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω - Τελχνινίς 0-3

Με νίκη στην Κω ξεκίνησαν τις φετινές υποχρεώσεις τους οι παγκορασίδες της Τελχινίδας, οι οποίες κέρδισαν με 3-0 σετ τις Αθλοπαιδιές. Η ομάδα της Κέλλυς Δαουτοπούλου δυσκολεύτηκε μόνο στο 1ο σετ (23-25) και στη συνέχεια επέβαλε την κυριαρχία της σε όλα τα επίπεδα παίρνοντας το «καθαρό» τρίποντο στο νησί του Ιπποκράτη. Οι μικρές της Τελχινίδας (U16) έφυγαν νικήτριες και ξεκίνησαν με το δεξί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τα σετ: 23-25 (25’), 12-25 (24’), 16-25 (21’)
Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης/ Γκότσης)
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γιαννοπούλου, Καρπούζη, Μανσούρ, Παπουτσαλάκη, Γιαννάκου, Ζαμάγια, Κώστογλου, Μπαρδάκη, Παρβαντώνη, Χριστοφή.
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Κέλλυ Δαουτοπούλου): Βήτου, Γενναιοπούλου, Ευσταθίου, Ζωγράφη Μαστόρου, Ροδίτη, Γενναιοπούλου, Δογιάμα, Ζντράβα, Μαθιουδάκη, Μπεκίρογλου, Χατζηδάκη.

 

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.