Ιδανικό ξεκίνημα σε εφηβικό και παιδικό για τον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε πριν 10 μέρες

Χωρίς να δυσκολευτούν οι παίδες των Αθλοπαιδιών Κω κέρδισαν τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας με 3-0 σετ και έκαναν καλό «ποδαρικό» στο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου πήρε πολύ εύκολα τα δύο πρώτα σετ (25-6 και 25-7), πιο δύσκολα το 3ο (25-19) και μαζί την άνετη νίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Οι Αθλοπαιδιές ξεκίνησαν με το δεξί και είναι και φέτος φαβορί για τον τίτλο στα Δωδεκάνησα.

Τα σετ: 25-6 (15’), 25-7 (10’), 25-19 (20’)

Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Δαρίδης, Καρδούλιας, Μανούσογλου, Νικολαΐδης, Παπαϊωάννου, Σταματούκος, Ιντρισλάρι, Κυπριώτης, Μαντούκος, Ξυπολυτάς, Παπαϊωάννου

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ζαφειράκης, Κοντός, Παπανικόλας, Παρασκευάς, Πχαμ, Χατζηκαλημέρης, Ζαφειράκης Κ., Μαμαλίγκας, Παπασάββας, Ποδιώτης, Τζουμάκας.

ΕΦΗΒΟΙ: Αθλοπαιδιές- Φοίνικας 3-0
 
Στην πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος οι Αθλοπαιδιές Κω δεν συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, τον οποίο κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ. Στο πρωινό παιχνίδι, η κωακή ομάδα επικράτησε του Φοίνικα και ξεκίνησε με το δεξί στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι έφηβοι του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου πήραν εύκολα και τα τρία σετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-8 (15’), 25-14 (15’), 25-9 (14’)

Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Θανόπουλος, Καρδούλιας, Κυπριάδης, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σταματούκος, Δαρίδης, Ιντρισλάρι, Κόπελλος, Μαντούκος, Παπαϊωάννου Δ., Σπύρου

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ευθυμίου, Ζαφειράκης, Μαμαλίγκας, Παπασάββας, Ποδιώτης, Χατζηκαλημέρης, Ζαφειράκης, Κοντός, Παρασκευάς, Πχαμ, Τζουμάκας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.