Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Στα πλέι-οφ οι νεάνιδες, δεύτερη νίκη για τις κορασίδες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Την τρίτη τους στο πρωτάθλημα νεανίδων πέτυχαν οι νεάνιδες του Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω οι οποίες κέρδισαν με 3-0 σετ στην Ιαλυσό τον τοπικό Ήλιο και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο και αήττητη Τελχινίδα.
Οι γηπεδούχες προσπάθησαν φιλότιμα (έχουν 0/9) αλλά οι Κώες πήραν τη νίκη, την οποία χρειάζονταν για να τερματίσουν στην τέταρτη προνομιούχο θέση.
Τα σετ: 22-25 (27’), 20-25 (20’), 15-25 (17’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ: Αλιράι, Βολιτάκη, Καμπούρη, Παναγιώτη, Πολιτίδου, Σιδηροπούλου, Ντούρα, Πόντο, Τζόγια, Τοπάλη, Τσανάι.
Α,Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αναστασίου, Γιαννάκου, Λάμπρου, Στραβοπόδη, Βασιλακοπούλου, Διακογιώργη, Σουτζούμ.

Δεύτερη νίκη για τις κορασίδες

Τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα κορασίδων πέτυχαν οι κοπέλες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, που κέρδισαν εύκολα στην Κρεμαστή τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 2 με 3-0 σετ.
Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου δυσκολεύτηκε μόνο στο 3ο σετ, ωστόσο πήραν την «καθαρή» νίκη στο κλειστό της Κρεμαστής απέναντι στο δεύτερο τμήμα του Φοίνικα που μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Τα σετ: 8-25 (17’), 17-25 (27’), 21-25 (20’)
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2 (Λοΐζος Παπακωνσταντίνου): Γιακουμάκη, Κωνσταντίνου, Μπαλάκη, Νόβα, Τριανταφύλλου, Δούλου, Κηπουρού, Μενούχου, Μωραΐτη, Τοντόροβα, Γύπου.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αναστασίου, Γιαννάκου, Λάμπρου, Στραβοπόδη, Βασιλακοπούλου, Διακογιώργη, Σουτζούμ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.