Και μαθηματικά πρωταθλητής στο ανδρικό ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, τίτλος και στους παίδες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών και μαθηματικά πανηγυρίζουν από σήμερα οι Αθλοπαιδιές Κω, που κέρδισαν με 3-1 σετ στο «Βενετόκλειο» την Τελχινίδα. Οι Κώοι έκαναν το 7 στα 7 και παίρνουν τη σκυτάλη στο ανδρικό πρωτάθλημα από τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας. Παρά το γεγονός ότι οι Ροδίτες πήραν εύκολα το 1ο σετ (25-10), στη συνέχεια οι Αθλοπαιδιές ήταν καλύτερες και πήραν άνετα τη νίκη στο «Βενετόκλειο».
Τα σετ: 25-10 (12’), 20-25 (27’), 19-25 (22’), 17-25 (22’)
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Γεράκης Μ., Καζαντζάκης, Καλιόζης, Μπαλής, Γκιζέττης, Καφαντάρης, Ρέγκλης, Σωτηρίου, Ορμενάι, Σαρικάς, Σπυρόπουλος, Χαριστής.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντρισλάρι, Καμπούρης, Μαντούκος, Δημόπουλος, Θανόπουλος, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Περής, Σιμάτος, Τρούμπας, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σπύρου.

Πρωταθλητές παίδων οι Αθλοπαιδιές

Οι Αθλοπαιδιές Κω κέρδισαν με 3-0 σετ την Τελχινίδα στο «Βενετόκλειο» και ουσιαστικά εξασφάλισαν τον τίτλο και στο παιδικό πρωτάθλημα. Μετά τους άνδρες, τους έφηβους και τους παμπαίδες, η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου παίρνει τον τίτλο και στους παίδες και αναδεικνύεται κυρίαρχη σε όλα τα ανδρικά πρωταθλήματα. Οι Αθλοπαιδιές Κω έχουν κατακτήσει ή κατακτούν τα τέσσερα ανδρικά πρωταθλήματα από τα οκτώ που διοργανώνει η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Η Τελχινίδα παρουσιάστηκε με έξι αθλητές στο «Βενετόκλειο», με τους Κώους να παίρνουν τη νίκη τίτλου, μετατρέποντας το παιχνίδι στο νησί του Ιπποκράτη σε τυπική διαδικασία.
Τα σετ: 18-25 (22’), 16-25 (22’), 17-25 (20’)
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Αμπλιανίτης, Καλιόζης, Ξένος Ι., Σωτηρίου, Καλιόζης Β., Ρέγκλης.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Θανόπουλος, Καμπούρης, Κόπελλος, Μαντούκος, Παπαϊωάννου, Ιντρισλάρι, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Σαλτζής, Σπύρου.

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.