6/6 οι άνδρες του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, στα πλέι οφ οι νεανίδες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε πριν 12 μέρες

Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες οι άνδρες των Αθλοπαιδιών Κω κέρδισαν με 3-0 σετ τον Ήλιο Ιαλυσού και έκαναν το 6 στα 6, περιμένοντας απλά και βαθμολογικά να στεφθούν πρωταθλητές Δωδεκανήσου. Ο Ήλιος πάλεψε όσο μπορούσε στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού, αλλά η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, διατηρώντας το αήττητο της.
Τα σετ: 18-25 (17’), 21-25 (17’), 15-25 (20’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ: Βαβλάς, Κλάδος, Μεϊμάρης, Μήλας, Σταμούλης, Τζαβάρας, Ζανίδης, Λαζαρίδης, Σελήμογλου, Στεργενάκης.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντριζλάρι, Καμπούρης, Κόπελλος, Μαντούκος, Θανόπουλος, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Σιμάτος, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σπύρου

Στα πλέι οφ οι νεανίδες

Την τρίτη τους στο πρωτάθλημα νεανίδων πέτυχαν οι Αθλοπαιδιές Κω οι οποίες κέρδισαν με 3-0 σετ στην Ιαλυσό τον τοπικό Ήλιο και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο και αήττητη Τελχινίδα. Οι γηπεδούχες προσπάθησαν φιλότιμα (έχουν 0/9) αλλά οι Κώες πήραν τη νίκη, την οποία χρειάζονταν για να τερματίσουν στην τέταρτη προνομιούχο θέση.
Τα σετ: 22-25 (27’), 20-25 (20’), 15-25 (17’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ: Αλιράι, Βολιτάκη, Καμπούρη, Παναγιώτη, Πολιτίδου, Σιδηροπούλου, Ντούρα, Πόντο, Τζόγια, Τοπάλη, Τσανάι.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αναστασίου, Γιαννάκου, Λάμπρου, Στραβοπόδη, Βασιλακοπούλου, Διακογιώργη, Σουτζούμ.

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.