Πρωταθλητής Δωδεκανήσου σε επίπεδο παμπαίδων και εφήβων ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Βόλεϊ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία παμπαίδων (K17) πανηγυρίζει ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, ο οποίος κέρδισε ξανά εύκολα τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου είχε κερδίσει εύκολα και στο πρώτο παιχνίδι της Κρεμαστής και σήμερα κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα στην κατηγορία των παμπαίδων. Οι Κώοι δεν συνάντησαν δυσκολίες και στα τρία σετ και πήραν τη νίκη τίτλου.

Τα σετ: 25-9 (20’), 25-17 (19’), 25-16 (20’)

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντρισλάρι, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Μαντούκος, Μαραγκός, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σπύρου.

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Γρηγοριάδης, Ζαφειράκης Γ., Ζαφειράκης Ε., Θυμιός, Κεφάλας, Λουκαΐδης. Μαμαλίγκας, Ματβέεβ, Παρασκευάς, Ζαμπάνης, Χάνι Α., Χάνι Α.

Ο τίτλος και των εφήβων στο βόλεϊ στην Κω

Ένας ακόμη τίτλος... αγοριών πάει στην Κω! Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω κέρδισε με 3-0 σετ και τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο και στο εφηβικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου.

Οι Κώοι έκαναν το 4 στα 4, οπότε το  τελευταίο  παιχνίδι μεταξύ Ήλιου και Φοίνικα θα είναι καθαρά τυπική διαδικασία. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου ήταν μακράν καλύτερη και στο εφηβικό πρωτάθλημα και πήρε για μία ακόμη μία χρονιά το τρόπαιο. Ο Φοίνικας το πάλεψε στην Κω, αλλά ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη τίτλου.

Τα σετ: 25-17 (25’), 25-19 (19’), 25-23 (25’)

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντρισλάρι, Καμπούρης, Κόπελλος, Μαντούκος, Παπαϊωάννου, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Μαραγκός, Σαλτζής, Σπύρου.

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ζαφειράκης Γ., Θυμιός, Κεφάλας, Λουκαΐδης, Ματβέεβ, Παρασκευάς, Γρηγοριάδης, Ζαφειράκης Ε., Κουκιάς, Μαμαλίγκας, Σαμπάνης Δ., Σαμπάνης Ρ., Χάνι Αγγ., Χάνι Αρ.

Ήττα από το Φοίνικα και τέταρτη θέση για τις νεανιδες στο βόλεϊ

Την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος των νεανίδων αναμένεται να κατακτήσει η ομάδα νεανίδων του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στο Φοίνικα, ο οποίος κέρδισε εύκολα στην Κω την ομάδα μας με 3-0 σετ. 

Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα παίξει στο φάιναλ-φορ με τον Διαγόρα, ενώ στο άλλο ζευγάρι η πρωτοπόρος Τελχινίδα θα αντιμετωπίσει λογικά τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

Τα σετ: 17-25 (17’), 11-25 (17’), 20-25 (25’)

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αϊβαλιώτη, Βλαχοκώστα, Εξαρχοπούλου, Ζερβού Ε., Λάμπρου, Γεωργίου, Διακογιώργη, Ζερβού Α., Θανάση, Μισίρη, Μυρωνίδη Μ., Μυρωνίδη Β.

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Αθανασάκη, Κόρμπα, Κουκιά Καθ., Κουκιά Ρ. Αρχαγγελίτη, Γεράκη, Κουκιά Δ., Κουκιά Καλ., Κουτσούκου, Μπαλάκη, Σεΐτι, Συμιακού Χ., Συμιακού Μ., Φούκα.

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών στο ανδρικό βόλεϊ!

Την κατάκτηση του τίτλου και στο ανδρικό πρωτάθλημα βόλεϊ μπορεί να πανηγυρίζει ουσιαστικά από σήμερα ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, ο οποίος κέρδισε με 3-1 σετ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και έκανε το 5 στα 5.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου διατήρησε το αήττητο και πλέον έχει κερδίσει δύο φορές το Φοίνικα. Για να χάσει τον τίτλο στο ανδρικό πρωτάθλημα ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα στα τελευταία του παιχνίδια στη Ρόδο με Τελχινίδα και Ήλιο Ιαλυσού και στην Κω με τη Φλόγα. Ο τίτλος στους άνδρες αλλάζει φέτος χέρια και «μετακομίζει» στο νησί του Ιπποκράτη.

Τα σετ: 25-20 (25’), 23-25 (29’), 25-15 (17’), 25-20 (25’)

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Βραχνάς, Γεροβασίλης, Ζαμάγιας, Ζαμάγιας, Ιντρισλάρι, Καμπούρης, Κούτελλος, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Μαραγκός, Περής, Σιμάτος, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σπύρου.

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης):  Ανθής, Γιακουμάρος, Ζαφειράκης, Κεφάλας, Μαμαλίγκας, Γρηγοριάδης, Κουκιάς, Λουκαΐδης, Ματβέεβ, Σαμπάνης Δ., Ρουσέττος, Σαμπάνης Ρ., Χάνι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.