«Διασκέδαση» και θέαμα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε διοργανώθηκαν τα Πρωταθλήματα MASTER JUNIOR ΑΙΓΑΙΟΥ & 5ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ JUNIOR 2012 (ΚΩΣ) από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κω ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Οι άνθρωποι του ομίλου με συλλογική δουλειά μερίμνησαν για κάθε λεπτομέρεια, ο καιρός ήταν απλά υπέροχος , όλα κύλησαν ομαλά, οι φιλοξενούμενοι αθλητές είχαν άριστες συνθήκες αγώνων και άνετη διαμονή. Αγωνίστηκαν 107 αθλητές / ριες στις κατηγορίες από 10 έως 16 ετών, και πρόσφεραν ωραίο θέαμα με τένις επιπέδου στους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Πελεζίκι. Οι συμμετοχές ήταν από διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Οι αθλητές που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις έλαβαν τα βραβεία τους την Κυριακή το απόγευμα όπου έγινε η τελετή της απονομής.

Το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των Ομίλων των νησιών του Αιγαίου όπου συζητήθηκε και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την ίδρυση Ένωσης Νήσων Αιγαίου .

Οι Όμιλοι Αντισφαίρισης των νησιών του Αιγαίου ευχαριστούν θερμά την «BLUE STAR FERRIES» για την ευγενική χορηγία της να δώσει ειδικές τιμές στο κόστος μετακίνησης των αθλητών. Επίσης ευχαριστούν έναν προς έναν τους χορηγούς , Δ.Ο.ΠΑ.ΒΣ Δήμου Κω, Αρτοποιείο Πάνας, Aegeas Travel, Ποτά Φαναριώτης, City Ηotel και όλους τους φίλους και γονείς που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.