Έφεση στην UEFA και διάψευση για Ντρέντε

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

paok-epeisodia

Η εκ νέου εκδίκασή της υπόθεσης για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ραπίντ αναμένεται στις αρχές Οκτώβρη.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πήρε στα χέρια του το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας του από την UEFA για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ραπίντ στην Τούμπα, το νομικό τμήμα του συλλόγου έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για την έφεση που κατατέθηκε σήμερα.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ενημερώθηκε για την απόφαση της ΠΑΕ να εφεσιβάλλει την τιμωρία των τριών ματς κεκλεισμένων των θυρών, του προστίμου των 150.000 ευρώ και του ετήσιου αποκλεισμού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τριετή αναστολή.

Μέσα στις επόμενες έξι μέρες, μάλιστα, η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να στείλει και τους λόγους για τους οποίους ζητά την έφεση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αναμένεται στις αρχές Οκτώβρη, χωρίς, η αλήθεια είναι, μεγάλες πιθανότητες έκπτωσης της ποινής.

Διαψεύδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδουν ότι υπάρχει οποιαδήποτε επαφή με τον Ρόιστον Ντρέντε, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (14/9).

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.