«Στενό μαρκάρισμα» σε Σταφυλίδη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

stafylidhs

Μπορεί αρκετοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα να έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την καριέρα τους με βόλτες στην παραλιακή και στα ευαγή νυχτερινά ιδρύματα, όμως ο Κώστας Σταφυλίδης δεν πρόκειται να γίνει ένας από αυτούς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που ανήκει πλέον στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, πρόκειται να μπει σε αυστηρό καθεστώς επιτήρησης, αφού ειδικός απεσταλμένος της γερμανικής ομάδας αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να τον προσέχει!

Ότι οι Γερμανοί είναι ένας πολύ καλά οργανωμένος λαός το ξέρουμε. Ότι έχουν μία... εμμονή με τις επιτηρήσεις και τα στενά μαρκαρίσματα είναι επίσης γνωστό. Όμως ο σχεδιασμός που έχουν αναφορικά με τα περιουσιακά τους στοιχεία, ξεπερνά κάθε φαντασία!

Έτσι, άνθρωπος της Λεβερκούζεν θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη με μόνο σκοπό να παρακολουθεί την πορεία του Σταφυλίδη τόσο στους αγώνες και στις προπονήσεις όσο και στην εξωγηπεδική του ζωή. Ταυτόχρονα θα έχει επαφή και με την οικογένειά του έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι ο 19χρονος αμυντικός δε θα... εξοκείλει από τον σωστό το δρόμο.

Τύφλα να έχει η τρόικα και το ΔΝΤ μπροστά στη Λεβερκούζεν!

Πηγή: www.sport-fm.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.