Παρουσίασε Λόρενς και Βιβιάν

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

paok

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/8) τα δύο νέα αποκτήματά της, καθώς ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου βρέθηκαν οι Ματέους Βιβιάν, Λίαμ Λόρενς. Αρχικά τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι"πρόκειται για δύο καλούς παίκτες, με εμπειρία και είμαστε χαρούμενοι που είναι εδώ μαζί μας. Γενικότερα, θέλουμε να προσθέσουμε εμπειρία", για να ακολουθήσει ο βραζιλιάνος Βιβιάν.
"Αυτό που με έκανε να έρθω στον ΠΑΟΚ είναι ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με καλή πορεία στην Ευρώπη. Συν τοις άλλοις, είδα πόσο πολύ στηρίζουν τους παίκτες οι φίλαθλοι της ομάδας και για μένα αυτό ήταν μια επιπλέον πρόκληση".

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε ότι "πήρα θετικές πληροφορίες από κάποιους ανθρώπους, ενώ ένα επιπλέον κίνητρο ήταν για μένα η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Ηδη ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Προσωπικά, με την εμπειρία και την ικανότητά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Εχω πολύ όρεξη, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Νιώθω έτοιμος, έκανα προπονήσεις για να είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά η παρουσία μου στους αγώνες που ακολουθούν, θα εξαρτηθεί από τον προπονητή. Αν κρίνει ότι δεν είμαι στο επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με άλλους παίκτες, θα χρησιμοποιήσεις άλλους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής αποφασίζει", απάντησε σχετικά με το κατά πόσο νιώθει έτοιμος για να παίξει στους αγώνες με τη Ραπίντ Βιέννης.
Ο Λίαμ Λόρενς αναφέρθηκε στην θετική άποψη που έχει αποκτήσει για τον ΠΑΟΚ. "Είναι πρόκληση η συνεργασία με μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με διακρίσεις στην Ευρώπη. Γιατί όχι να μην πετύχουμε το ίδιο και την ερχόμενη σεζόν, αλλά και να καταφέρουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος", είπε και ρωτήθηκε για το αν ήταν εύκολη η απόφαση. "Όχι, δεν ήταν εύκολη, έπρεπε να συζητήσω και με την οικογένειά μου, δεν είναι εύκολο να αλλάζεις περιβάλλον. Για μένα είναι μια καινούργια πρόκληση, μπορεί να με βελτιώσει, να μου αποδείξει ότι μπορώ να σταθώ σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου", είπε.
Ρωτήθηκε για την ελληνική νοοτροπία και κυρίως γι' αυτή που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, όπου απάντησε ότι "ξέρω καλά ότι υπάρχει κοινή νοοτροπία μεταξύ Ιρλανδών και Ελλήνων σε ότι αφορά το πώς βλέπουν την αγαπημένη ομάδα τους. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους, έχουν την απαίτηση να βλέπουν τον παίκτη να τα δίνει όλα. Το ίδιο ισχύει και στην Στόουκ. Πιστεύω ότι έχω τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά".
Ο Λόρενς παραδέχθηκε ότι δεν είδε τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Μπνέι Γιεχούντα, ενώ ρωτήθηκε για τον ρόλο που θέλει να έχει στον ΠΑΟΚ. "Αισθάνομαι άνετα σε κάθε θέση του κέντρου, στα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας μου, αγωνίστηκα δεξιά", απάντησε.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.