Ανανέωσε ο Γκαρσία

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Τέννις Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012

garcia

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Ουρουγουανού μέσου:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο Pablo Garcia, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα και τον αντιπρόεδρο - τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παντελή Κωνσταντινίδη, συμφώνησε και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του ως τις 30/06/2013».

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε αμέσως μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Π.Α.Ο.Κ. για ακόμη έναν χρόνο. Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.

Αυτό που περιμένω και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Πρόεδρο Ζήση Βρύζα, τον αντιπρόεδρο Παντελή Κωνσταντινίδη και τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο».

Δέχτηκε μείωση 30%

Σε σχέση με το περσινό συμβόλαιο ο Πάμπλο Γκαρσία δέχτηκε μείωση 30% στον ΠΑΟΚ.

Έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός μέσος το απέδειξε και με την ανανέωση του συμβολαίου του, δεχόμενος για δεύτερη φορά μείωση αποδοχών! Συγκεκριμένα, το 2010 αποδέχτηκε μείωση 35% και φέτος έκανε την αρχή, αποδεχόμενος «ψαλίδι» επιπλέον 30%. Έτσι, έδειξε τον δρόμο και στους υπόλοιπους...

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.