''Το κίνητρο λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ''

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

cirillo2012

Ο Μπρούνο Τσιρίλο με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο «να επαναλάβουμε την πορεία που είχαμε πριν από δύο χρόνια». Ο Ιταλός αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε ότι θα πετύχει γκολ. Ο δυναμικός αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τις κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς, αλλά και το αν υπάρχει κούραση στους παίκτες της ομάδας. «Αισθάνομαι πολύ καλά γιατί για έναν αμυντικό είναι ξεχωριστό να σκοράρει, ειδικότερα όταν το πετυχαίνει στα τελευταία λεπτά και η ομάδα του δεν χάνει. Οπότε νιώθω πολύ όμορφα».

Για το προαίσθημα που είχε πως θα σκοράρει: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, όμως το ένιωθα πριν το παιχνίδι, είχα αυτό το προαίσθημα και όταν πέτυχα αυτό το τέρμα σκέφτηκα αυτό το προαίσθημα που είχα».

Για το που οφείλεται το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινά άσχημα τα ματς: «Με Ολυμπιακό. Αστέρα, Ουντινέζε και Παναιτωλικό έχει γίνει αυτό. Είναι κάτι το περίεργο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στα τελευταία ματς έχουμε καλύτερη αντίδραση, αλλά αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Μετά από τόσα πολλά και δυνατά ματς μπορεί να υπάρχει και αυτό. Πρέπει όμως να αντιληφθούμε πως αυτό είναι η δουλειά μας και πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τα πλέι. «Φυσικά δεν θα είναι εύκολα. Αρχικά παίζουμε με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και πρέπει να είμαστε δυνατοί για τα πλέι οφ».

Για το κίνητρο που υπάρχει για τα πλέι οφ: «Έχουμε κίνητρο. Θέλουμε να επαναλάβουμε την πορεία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.