"Δεν περίμενα την κλήση μου"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011

vieirinha

Ο Αντελίνο Βιειρίνια φτάνοντας στην Πορτογαλία παραδέχτηκε πως δεν ανέμενε να κλήθεί για τα παιχνίδια απέναντι στην Βοσνία.

Ικανοποιημένος από την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας δήλωσε ο Αντελίνο Βιειρίνια φτάνοντας σήμερα στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος παραδέχτηκε πως δεν περίμενε την κλήση αυτή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και επισήμανε πως είναι ικανοποιημένος πως θα φορέσει τα χρώματα μίας από τις μεγαλύτερες Εθνικές ομάδες στον κόσμο. "Ειλικρινά δεν περίμενα να κληθώ στην Εθνική ομάδα.

Κάτι τέτοιο ωστόσο έγινε λόγω της κακής τύχης του Ντάνι (σ.σ. είναι τραυματίας και την θέση του πήρε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ)", είπε ο Πορτογάλος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα record.xl.pt, με τον ίδιο να προσθέτει πως "έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα που είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όχι μόνο για την σημασία των αγώνων, αλλά και μόνο με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα που είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και αξίζει πραγματικά και μόνο η κλήση σ' αυτή".

Να σημειωθεί πως ο Βιεϊρίνια μετέβη στο Ομίδος, εκεί όπου βρίσκεται η υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.