"Νίκη με Ολυμπιακό"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

etopaok

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρωσία. Ο Ετό μίλησε για το ματς με τους ρώσους και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και στο οποίο, όπως λέει, ο Δικέφαλος έχει σαν στόχο μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα με την Ρουμπίν: "Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε όμως να πάρουμε την ισοπαλία. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και προηγηθήκαμε στο σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεχθήκαμε δύο ανόητα γκολ.

Πιστεύω όμως ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός αυτός που πήραμε εδώ γιατί πιστεύω ότι μαζί με την Ρουμπίν θα δώσουμε τη μάχη για την δεύτερη θέση, έχουμε το παιχνίδι μεταξύ μας στην Τούμπα εκεί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τη νίκη και να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση."

Για το παιχνίδι με τους Σάμροκ Ρόβερς: "Ακολουθεί το παιχνίδι με τους Ρόβερς στην Τούμπα όπου θα κυνηγήσουμε μόνο την νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη."

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Πλέον σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο παιχνίδι όμως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Ο στόχος μας είναι ένας, να πάρουμε τη νίκη".

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.