"Αγαπώ τον ΠΑΟΚ αλλά μένω NBA"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYta8IWzLVfh9ubSqxb_nkxHimHk5Yd6zLxQkOayVZ_PmmQzpjkg

Την πρόθεση του να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και το NBA ξεκαθάρισε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα απέρριψε κάθε ενδεχόμενο του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο Σέρβος παίκτης αναφέρθηκε και στα σενάρια που αφορούν εκείνον και τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως ναι μεν αγαπάει πολύ την ομάδα, αλλά δεν θα επιστρέψει ως παίκτης: "Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ισχύουν αυτά που είχα πει και κατά την άφιξή μου από την Αμερική. Δεν σκέφτομαι την Ευρώπη. Το μυαλό μου είναι στην Αμερική. Καταλαβαίνω ότι όλη αυτή η ιστορία με το λοκ άουτ δημιουργεί νέα δεδομένα, όμως σε ό,τι με αφορά η απόφασή μου είναι να επιστρέψω το Σεπτέμβριο με την οικογένεια στην Αμερική".

"Δεν ευθύνομαι εγώ για τα σενάρια με τον ΠΑΟΚ. Κι άλλες φορές υπήρξαν διάφορα σενάρια σε ό,τι με αφορά. Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει αυτό να το διαφημίσω, δεν το έκανα ποτέ, ο Πρέλεβιτς είναι φίλος μου, όμως δεν πρέπει να μπερδεύουμε κάποια πράγματα. Η περίπτωσή μου είναι κάπως διαφορετική σε σχέση με παίκτες που με αφορμή το λοκ άουτ θέλουν να παίξουν μπάσκετ στην Ευρώπη βλέποντάς το και ως μια εμπειρία στην καριέρα και τη ζωή τους. Εγώ δεν το βλέπω έτσι", συνέχισε στο "Goal News".

Όσον αφορά τον Κόρεϊ Μαγκέτι που είναι κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Στογιάκοβιτς χαρακτήρισε εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο "δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του: "Είναι εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται εγώ να σας πω ποιος είναι ο Μαγκέτι. Είναι αυτό που σας είπα και νωρίτερα, πως αρκετοί Αμερικανοί βλέπουν αυτό το λοκ άουτ ως μια ευκαιρία για νέες εμπειρίες. Μακάρι να ισχύουν όλα αυτά και να έρθει στην Ελλάδα. Θα είναι καλό για το ίδιο το πρωτάθλημα".

Ο Σέρβος έκλεισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο μέλλον του λέγοντας πως δεν αγχώνεται και πως απολαμβάνει τις διακοπές του: "Προτάσεις υπάρχουν, θα δούμε. Δεν έχω κανέναν λόγο να αγχωθώ. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τις διακοπές μου και δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Υπάρχουν και οι τραυματισμοί μου που με έχουν βάλει σε μια διαδικασία να σκέφτομαι πολλά. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.