Την... έκαναν Φλωρίδης και Σαχπατζίδης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011

http://www.protathlima.com/content/images/other/04102010/nQw6JSfN4F.jpg

Ενδιαφέρον ήταν και πάει! Οπως όλα δείχνουν, το σίριαλ με την εμπλοκή των Βασίλη Φλωρίδη και Δημήτρη Σαχπατζίδη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ λαμβάνει τέλος με άσχημη κατάληξη. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (06/07) η πλευρά των δύο υποψήφιων επενδυτών ενημέρωσε ότι αποσύρει τους ορκωτούς ελεγκτές, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί και ως απόσυρση του ενδιαφέροντος αγοράς της ΠΑΕ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (06/07) ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν οι δύο πρόεδροι του ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης και του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, με τον εκπρόσωπο των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, Γιώργο Δεσύλλα, παρουσία των Ζήση Βρύζα και Ηλία Βιολίδη. Το ραντεβού έγινε, αλλά σε αυτό τα πράγματα δεν πήγαν όπως αρχικά θα ήθελαν στον Δικέφαλο.

Σε αυτήν παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Φλωρίδη, τα οποία (σύμφωνα με πληροφορίες) δεν ήταν καθόλου καλά για τον ενδιαφερόμενο επενδυτή. Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του εξεπλάγην, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Δεσύλλας να αποχωρήσει από τη συνάντηση, προκειμένου να συζητήσει με τους συνεργάτες του τις επόμενες κινήσεις. Η πρώτη από αυτές ήταν να ενημερώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως αποσύρονται οι ορκωτοί λογιστές.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ραντεβού τονίστηκε στον εκπρόσωπο των (πρώην, όπως όλα δείχνουν) υποψήφιων επενδυτών ότι, εάν αυτοί θέλουν να βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ κανείς δεν θα τους εμποδίσει. 

«Ότι κι αν έγινε, εσείς μπορείτε να βάλετε τα χρήματα κ. Δεσύλλα. Βάλτε τα 7.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς και συνεχίστε τον έλεγχό σας», υπογράμμισε ο Κατσαρής. Κάτι στο οποίο συμφώνησε κα ο Βρύζας, του οποίου αυτήν τη στιγμή το «φύλλο» δείχνει να… καίγεται.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.