"Περιμένω τον ΠΑΟΚ"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 02 Ιουλίου 2011

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmrh8ACWqwqaf3bt71jP7N5bl1aAVKGPlEvNLAfPlkoUNxb3_y0w

Ανοιχτή άφησε την πόρτα του για τον ΠΑΟΚ ο Μπρούνο Τσιρίλο με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα, τονίζοντας πως είναι διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι με τον "δικέφαλο του βορρά" για να συμφωνήσει για συμβόλαιο ακόμη ενός έτους.

Οι δηλώσεις Τσιρίλο στο "Ola PAOK"

Για το ενδεχόμενο "αναζωπύρωσης" του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ
"Προσωπικά, έχω τη διάθεση να περιμένω τον ΠΑΟΚ, να καθίσουμε και πάλι γύρω από το τραπέζι και να συζητήσουμε. Ασφαλώς και δεν έχω βγάλει από το μυαλό μου την περίπτωση να παραμείνω στην Τούμπα για άλλον ένα χρόνο και να προσφέρω με όλη μου την καρδιά, όπως το έκανα τα προηγούμενα δύο χρόνια. Τον ΠΑΟΚ τον σεβάστηκα τα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Το ίδιο επρόκειτο να κάνω, αν έμενα και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα. Θα δούμε τι θα γίνει, αν τεθεί και πάλι από πλευράς ΠΑΟΚ θέμα να συζητήσουμε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας και καταθέσει η διοίκηση κάποια νέα πρόταση".

Για τη διαφορά του με την πλευρά του ΠΑΟΚ
"Για μένα, το οικονομικό θέμα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Βεβαίως, τα χρήματα είναι σημαντικά για όλους, όμως, σε πρώτη φάση αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να μου πούνε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι με εμπιστεύονται και ότι με υπολογίζουν ως βασικό στέλεχος του πρότζεκτ για τη νέα σεζόν. Είναι ένα πρότζεκτ, το οποίο προσωπικά το πιστεύω και θέλω να είμαι μέρος του".

Για τους λόγους που χάλασε η αρχική συμφωνία
"Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε. Αυτό που ξέρω είναι ότι είχαμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα με τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, όμως, ξαφνικά έμαθα ότι δεν προχωράει η συνεργασία για την ανανέωση του συμβολαίου μου".

Για το ενδιαφέρον Πανιωνίου και Ατρομήτου
"Τις όποιες διαπραγματεύσεις τις κάνει ο ατζέντης μου. Προσωπικά, δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα. Αν, όμως, κάποια συμφωνία πήγαινε να ολοκληρωθεί, θα το γνώριζα. Από τη στιγμή που δεν το γνωρίζω, πάει να πει ότι δεν είναι κάποια συζήτηση σε τελικό στάδιο".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.