«Μόνο την ομάδα μου σκέφτομαι...»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Τέννις Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3Cg3jMWrm3fjGjoiWmM44x_2CkXM4hr5li2yiFGH7-Tbtri9cdA

Πιστός και αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ δήλωσε για άλλη μια φορά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, υπογραμμίζοντας βέβαια πως «το τέλειο φυσικά θα ήταν να πάω σε ομάδα που θα αρέσει σε μένα, αλλά και να έχει ο ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο οικονομικό όφελος».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Πράγματι είμαι λίγο κουρασμένος αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό είναι το νόημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Άλλωστε ξεκουραστήκαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των διακοπών, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και πήραμε τις απαραίτητες ανάσες, κάτι που χρειαζόμασταν σίγουρα όλοι.

Φυσικά και είμαι έτοιμος να δώσω ότι έχω και δεν έχω για την ομάδα. Αυτή είναι και η δέσμευση που έχω αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ, δηλαδή να είμαι πάντα έτοιμος για οτιδήποτε χρειαστεί. Είναι υποχρέωση μου να είμαι πανέτοιμος, γιατί μας περιμένει μια γεμάτη και δύσκολη χρονιά. Περιμένουμε ο ΠΑΟΚ και φέτος να είναι πολύ ανταγωνιστικός. Ειδικά στο κομμάτι προετοιμασία οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε πολύ στη φυσική κατάσταση, εκεί πρέπει να εστιάσουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά.

Για την άποψη που έχει σχηματίσει για τον Λάζλο Μπόλονι: «Ο νέος μας προπονητής δεν έχει ξεχωρίσει μόνο εμένα, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και μάλιστα μας αρέσει πολύ όλους ο τρόπος δουλειάς του. Είναι πολύ σημαντικό ένας νέος προπονητής να τηρεί τέτοια στάση απέναντι στους ποδοσφαιριστές, δείχνει πως ξέρει να δουλεύει και είναι πολύ μεθοδικός. Είναι σημαντικό και για τους παίκτες να υπάρχει τέτοια σχέση με τον προπονητή τους».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Θέλω από καρδιάς να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που μας δείχνει τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Οι φίλαθλοι μας ανταποκρίνονται τα μέγιστα. Αυτό είναι το μεγαλείο των οπαδών του ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη ομάδα. 

Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες οι φίλαθλοί μας κάνουν τα πάντα κι εμείς από την πλευρά μας ως ποδοσφαιριστές, εκφράζουμε τη δέσμευση πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων: «Φυσικά γνωρίζω πως το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση. Όλοι είδαμε όμως τι γινόταν τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια απέναντι στις μεγάλες ομάδες. 

Όλοι γνωρίζουμε για ποιον λόγο τα παιχνίδια απέναντι σε αυτές τις ομάδες είχαν αυτή την κατάληξη. Θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε και το ρόστερ και την ομάδα γενικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το ίδιο πιστεύω και για φέτος, ότι δηλαδή αν μας αφήσουν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται: «Προσωπικά έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είμαι αφοσιωμένος και σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Τώρα για το αν αυτά τα σενάρια που υπάρχουν είναι υπαρκτά, πρέπει μάλλον να ερωτηθούν οι άνθρωποι της διοίκησης κι όχι εγώ, αλλά να ενημερωθώ κι εγώ.

Έχω πει και στο παρελθόν πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Το τέλειο φυσικά θα ήταν να πάω σε ομάδα που θα αρέσει σε μένα, αλλά και να έχει ο ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο οικονομικό όφελος. Αυτό είναι που αξίζει σε αυτή την ομάδα».

Για την γλυκιά αναμονή έως ότου να γεννήσει η γυναίκα του: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να έχω στον κόσμο. Αν φυσικά τη συνδυάσω με έναν τίτλο, θα ήταν ότι καλύτερο για τη συγκεκριμένη χρονιά».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.