Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ο Εύδαμος (Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Με αισιοδοξία για επιτυχίες στα διασυλλογικα πρωταθλήματα στίβου ξεκίνησε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ.

Ό γυμναστής και προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων, κύριος Δημήτρης Παπαθεοδωρου αναφέρεται στις επιπτώσεις που είχε επιφέρει το lockdown λόγω του κορωνοιου στην προετοιμασία των αθλητών στίβου. Ό καταξιωμένος προπονητής σε αγαστή συνεργασία με τους εξαίρετους συνεργάτες του, γυμναστές του συλλόγου, έχουν καταρτίσει το πλάνο πάνω στο οποίο θα έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιδόσεις που θα τους δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ό κύριος Παπαθεοδωρου αναφέρθηκε και στην ανάγκη δημιουργίας ενός κλειστού προπονητικού χώρου οχι κατά ανάγκη μια ακριβή κατασκευή, ούτως ώστε οι πολυάριθμοι αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό να μπορούν να κάνουν απρόσκοπτα τις προπονήσεις τους όταν οι καιρικές συνθήκες δεν θα το επιτρέπουν. Ό κλασικός αθλητισμός έχει συνεχή δυναμική ανάπτυξη με πληθώρα παιδιών που ασχολούνται καθημερινά σε όλα επίπεδα.

Η Κως και η Δωδεκάνησος βρίσκονται στο επίκεντρο μεγάλων αθλητικών επιτυχιών εδώ και πολλά χρόνια. Η Δημοτική Αρχή στηρίζει την κοινή προσπάθεια για την πρόοδο του κωακου αθλητισμού με έργα όπως η τοποθέτηση νέου ελαστικού τάπητα ( ΤΑΡΤΑΝ) και νέων σύγχρονων πυλώνων φωτισμού στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Ρεπορτάζ : Στέργος Χατζηστέργου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.