«27οι Βαλκανικοί αγώνες στίβου βετεράνων αθλητών, ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ - Βουλγαρία. Συμμετοχές και επιτυχίες αθλητών»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Διεξήχθησαν με απόλυτη οργανωτική επιτυχία οι 27οι Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών στο Στάδιο BEROE στην πανέμορφη και φιλόξενη πόλη της STARA ZAGORA στην Βουλγαρία.

Αθλητές και Αθλήτριες από όλες τις Βαλκανικές χώρες αγωνίστηκαν μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι .

Ο ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» συμμετείχε στην Ελληνική Αποστολή με πέντε αθλητές και μία αθλήτρια και οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, το αθλητικό τους ήθος και τις επιδόσεις τους, στην μεγάλη αυτή Βαλκανική Αθλητική Διοργάνωση Στίβου το Ελληνικό Εθνόσημο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Η Σημαία του Συλλόγου μας . Χρυσό μετάλλιο στα 100μ  ,στα 200μ. , στα 400μ και στα 800μ και Ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ100μ σκυτάλη.  Κατηγορία Μ85

Μάγδα Ροΐλιδου : Η Κυρία του Συλλόγου μας. Χρυσό μετάλλιο στην Σφαίρα , στο Ακόντιο, στον Δίσκο και στην Σφύρα. Κατηγορία W65.

Νικόλαος Χατζηνικολάου: Χρυσό μετάλλιο στα 100μ και στα 200μ . Κατηγορία Μ50.

Φαναρτζής Ιμπραήμ: Χρυσό μετάλλιο στη Σφαίρα και 5η Θέση στον Δίσκο. Κατηγορία Μ45

Γεώργιος Χριστοφίδης: 4η Θέση στην Σφύρα , 5η Θέση στην Σφαίρα , 5η Θέση στο Ακόντιο και 4η Θέση στον Δίσκο. Κατηγορία Μ40.

Στέργιος Χατζηστέργου: Χάλκινο μετάλλιο στα 110μ με Εμπόδια , 4η Θέση στα 400μ με Εμπόδια , 8η Θέση στα 400μ και 10η Θέση στα 100μ. Κατηγορία Μ45.

Εκ μέρους όλων των αθλητών , αθλητριών και μελών του Δ/Σ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΕΒΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην Πρόεδρο κυρία Αγγελική Κυπαρίσσι και στους συνεργάτες της που μας δέχτηκαν με πολύ αγάπη στην Αποστολή για το μεγάλο ταξίδι για την πόλη της Στάρα Ζαγόρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη και στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Μανώλη Ζερβό  προκειμένου οι βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες να πραγματοποιούν απρόσκοπτα τις προπονήσεις τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Κω και της Δωδεκανήσου που με άριστο επαγγελματισμό αναδεικνύουν όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δωδεκανήσιους για την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν σε όλους τους βετεράνους αθλητές και αθλήτριες.

Οι συμμετοχές  των Αθλητών μας στο « Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Stara Zagora 2017» ,αφιερώθηκαν σε  όλους τους  συναθλητές και συναθλήτριες που δίνουν τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο Αγώνα για να επιστρέψουν ξανά  κοντά μας στους Αγωνιστικούς Χώρους

                                                                             Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

                                                                       Εκ του Δ/Σ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο Φειδιππίδης»

                                                                                             Ο Πρόεδρος 

                                                                                  Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.