ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ: Έναρξη academy- Τμήματα ενηλίκων 2015

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Για πρώτη φορά στην Κω, δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη και απόλυτα οργανωμένη Ακαδημία στίβου για  ενήλικες. Ο “Γ.Σ.Εύδαμος Κω “ ανήκει στην ομοσπονδία στίβου - ΣΕΓΑΣ, είναι πιστοποιημένο σωματείο από την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, και στελεχώνεται από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές.

Σκοπός της Ακαδημίας μας είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής ευεξίας, αύξηση της δύναμης, της ταχύτητας, της αντοχής, η βελτίωση της ευλυγισίας και τέλος η καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και της αυτοπειθαρχίας.

Η Ακαδημία Εύδαμος  ξεκίνησε, και  είναι έτοιμη  να υποδεχτεί τους ενδιαφερόμενους στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Σταδίου Κω και στο αθλητικό Πολύκεντρο Κω με τρία προγράμματα.

                                                             ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ 
8:30- 9:15 8:30- 9:15 8:30- 9:15

Το τμήμα ενηλίκων “ FORMA” ή Στίβος για ενήλικες, σας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανεξάρτητα από τις ικανότητές σας. Σκοπός του προγράμματός μας είναι να δημιουργήσουμε μια όμορφη φιλική παρέα που να αγαπάει την γυμναστική και την ευεξία. 
Ο στόχος μας είναι  να αναπτύξετε την φυσική σας κατάσταση και παράλληλα μέσα από το πρόγραμμά μας να χάσετε περιττά κιλά και πόντους ενώ συγχρόνως θα γίνεται ενδυνάμωση σε ολόκληρο το σώμα.

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ
17:00-18:0017:00-18:0017:00-18:00

Στόχος του τμήματος είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ενδυνάμωση .Παράλληλα όσοι από τα μέλη του τμήματος ενδιαφέρονται ,μπορούν να λάβουν μέρος σε αγώνες 5km-10km-20km και Μαραθωνίου μέσω του συλλόγου μας . Για αυτούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν ,υπάρχουν αγώνες που διεξάγονται στα νησιά μας όπως το KosCityRun και ο Μαραθώνιος Ρόδου κ.α. αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ
19:45-20:3019:45-20:3019:45-20:30

Το πρόγραμμα “ FORTE “ απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να γυμναστούν δίνοντας έμφαση στην ιδιότητα της δύναμης αλλά και στην αντοχή τους , με ομαδικό τρόπο, χρησιμοποιώντας Καλλισθενική γυμναστική και προπόνηση αντιστάσεων, σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση..

ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ.

Yπεύθυνοι προγράμματος: ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  τηλ: 6974830238   ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ  τηλ: 6948932485   

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.