Με επιτυχίες ο Φειδιππίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών/Αθλητριών «ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 » .

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Στους πρόποδες του Ολύμπου , στην όμορφη και φιλόξενη πόλη της Κατερίνης , ο ΣΕΒΑΣ Κω « Ο Φειδιππίδης » συμμετείχε  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών και Αθλητριών  « ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015» με τους κάτωθι Αθλητές και Αθλήτρια :

ΡΟΙΛΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑ W60 :  Χρυσό μετάλλιο στη Σφαίρα με Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ 10. 38 μέτρα και  Χρυσό μετάλλιο στο Δίσκο  με Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ 23.93 μέτρα.

ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ M85 :  Χρυσό μετάλλιο στα 100μ.  και Χρυσό μετάλλιο στα 200μ.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ M40 : Ασημένιο μετάλλιο στη Σφύρα και Ασημένιο μετάλλιο στο  Δίσκο.

ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ55 : Χρυσό μετάλλιο στο Ύψος και Χρυσό μετάλλιο στο Μήκος.

ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ45:  Χάλκινο μετάλλιο στη Σφαίρα.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ45 :  Χάλκινο μετάλλιο στα 100μ.  και Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ.

ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Μ45: Ασημένιο μετάλλιο στα 400μ.

Ο ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο  ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» αναλογικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων Συλλόγων και Αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  , ανήλθε στις πρώτες θέσεις της Γενικής Βαθμολογίας κατακτώντας : 6 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ -3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ- 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

Οι Αθλητές και η Αθλήτρια μας έγιναν αποδέκτες μιας πραγματικά εκπληκτικής φιλοξενίας από τους Διοργανωτές , οι οποίοι τίμησαν τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο ,δίνοντας μας το Χρυσό Μετάλλιο και το Αναμνηστικό Δίπλωμα της Διοργάνωσης  και τα οποία θα δοθούν στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Θεόφιλο Μουζουράκη και τον Υπεύθυνο του Αθλητικού Τομέα του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη για την διαχρονική προσφορά τους στο Βετερανικό Αθλητικό Κίνημα .

Όλα τα μέλη του Δ/Σ , οι Αθλητές και οι Αθλήτριες του Συλλόγου μας θέλουν να εκφράσουν από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ΟΕΒΑΣ κ. Συμεών Συμεωνίδη και την Γενική Γραμματέα κ. Μελάνα Συμεωνίδου  για την συνεχή Στήριξη και Υποστήριξη του Ακριτικού Συλλόγου μας.

Επίσης στον Πρόεδρο του ΣΕΒΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  κ. Ιούλιο Άμποτ , τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Κυρτίδη και την Ειδική Γενική Γραμματέα κ. Θεοπούλα Κυρτίδου και όλους τους φίλους αθλητές και αθλήτριες της Θεσσαλονίκης  για άψογη  φιλοξενία τους.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο Φειδιππίδης»

Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.