Όλοι μαζί για μια πετυχημένη διοργάνωση

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014

Για τρίτη φορά θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου.

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του 1998 και του 2006 οι 27οι Αιγαιοπελαγίτικοι  αγώνες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου , του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Κω .

Εξακόσιοι  νέοι αθλητές και αθλήτριες του στίβου δίνουν το ραντεβού τους στο νησί μας για άλλη μία φορά και μαζί με τους αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Εύδαμος και του νεοσύστατου σωματείου του Ιπποκράτη θα παρουσιάσουν στους φιλάθλους το πλούσιο ταλέντο τους .

Το γεγονός αυτό και μόνο μας γεμίζει με χαρά, ευθύνη και αισιοδοξία.

Χαρά γιατί μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Ευθύνη γιατί οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες της προετοιμασίας και καλής οργάνωσης των αγώνων.

Αισιοδοξία γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να αποδείξουμε ότι το νησί μας με τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός .

Γνωρίζουμε ότι σε τέτοιου μεγέθους αθλητικών διοργανώσεων , η συμβολή των εθελοντών πέρα από το ότι είναι απαραίτητη ,  συμβάλλει τα μέγιστα και  στην επιτυχία της διοργάνωσης .

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όσοι εθελοντές επιθυμούν να συνεργαστούν με την Οργανωτική Επιτροπή σε θέματα που αφορούν την προετοιμασία , την οργάνωση και την διεξαγωγή της εκδήλωσης να επικοινωνήσουν με  το γραφείο του τμήματος το Τμήματος  Αθλητισμού  του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22420-25316 να δηλώσουν την συμμετοχή τους .

 

 

                                                                                                                                                      Η Οργανωτική Επιτροπή 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.