Με Γκόνο και Λένη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων ο Εύδαμος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία  η παρουσία του  Γ.Σ. ΕΥΔΑΜΟΥ στις μεγάλες διοργανώσεις αυτή τη φορά , στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων  που διεξάγεται την 28-29 Ιουνίου 2014 στην πόλη των Σερρών, με τον έφηβο αθλητή   Γκόνο Νικόλαο  στα 110 m και 400m με εμπόδια  στην κατηγορία του και τον παίδα αθλητή Λένη Νικόλαο στον Ακοντισμό, ο οποίος θα προσπαθήσει και σε αυτή την μεγαλύτερη κατηγορία να επιτύχει μία διάκριση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που θα διεξαχθεί την 12 και 13 Ιουλίου 2014 στην πόλη της Λάρισας.

Τους αθλητές μας συνοδεύει ο  προπονητής τους Δημήτριος Παπαθεοδώρου.

Κατά τον πρωϊνό προκριματικό του Σαββάτου στα 110 m  με εμπόδια ο αθλητής μας Γκόνος Νικόλαος κατάφερε με πολύ καλή επίδοση να περάσει στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος με την 5η καλύτερη επίδοση 15,71'' και στον τελικό δεν κατάφερε για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου να στεφθεί Πανελληνιονίκης,  κατακτώντας την 4η θέση, με επίδοση 15,54''.

Οι δύο αθλητές προετοιμάζονται για τους προκριματικούς των αυριανών αγωνισμάτων, στα 400m με εμπόδια  την 09:20, και στον ακοντισμό την 11:15.

Την  μεγάλη  αυτή προσπάθεια των αθλητών μας  στηρίζει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Απόστολος Λένης, ο οποίος μετέβει στην Πόλη των Σερρών προκειμένου να εμψυχώσει τους αθλητές μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται Καλή Επιτυχία στους Αθλητές μας.


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.