Την Πέμπτη η συνέντευξη τύπου για τα "Ανταγόρεια Κως 2014"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 08 Απριλίου 2014

Με μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση συνεχίζεται ο αθλητικός μαραθώνιος για το νησί μας που εκ των πραγμάτων καθιστά το 2014 ως έτος αθλητισμού για την Κω.

Η αρχή έγινε τον Μάρτιο με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση από το Δήμο μας και το ΔΟΠΑΒΣ του 15ου Final Four Γυναικών Ελλάδος, συνεχίζεται τον Απρίλιο με δύο πρωτοπόρες διοργανώσεις για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, την Τριεθνή Συνάντηση Στίβου «ΑΝΤΑΓΟΡΕΙΑ ΚΩΣ 2014» και το Προολυμπιακό Τουρνουά TAE KWON DO G1 και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο με τη διοργάνωση για τρίτη φορά από το νησί μας των 27ων  Αιγαιοπελαγίτκων Αγώνων Στίβου.

Στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης από το Δήμο της Κω, τον ΣΕΓΑΣ, τον Γ.Σ. «Εύδαμος Κω» και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου της μεγάλης Τριεθνούς Συνάντησης Στίβου «Ανταγόρεια Κως 2014» που θα διεξαχθεί στο νησί μας στις 26 Απριλίου 2014 με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας, Τουρκίας, και Ιταλίας, της Μεικτής Δωδεκανήσου και των αθλητών του Γ.Σ. Εύδαμος σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών την Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.