Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Βετεράνων αθλητών στην Ουγγαρία Φαναρτζής και Χατζηεμμανουήλ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Στίβος Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Οι αθλητές μας Χατζηεμμανουήλ Κωνσταντίνος και Ιμπραήμ Φαναρτζής αναχωρούν αύριο Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 για την Ουγγαρία , όπου θα ενσωματωθούν με την Εθνική Ομάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Βετεράνων που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη από τις 25/03/14 έως 30/03/14.

Η Σημαία του Συλλόγου μας  , Βαλκανιονίκης  κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ , θα αγωνιστεί στα 800μ. και στα 200μ.  στις 28/3  και στα 400μ. 29/03 προκριματικά και τελικό στις 30/03.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής  μας , Ιμπραήμ  Φαναρτζής , θα αγωνιστεί στο αγώνισμα του ακοντίου στις 26/03  και στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στις 29/03. 

 Εκ μέρους του Δ/Σ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο του Συλλόγου μας κ. Σωτήρη Κασκαβέλη ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων Bitter Sweet και Ελιά που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και ο οποίος καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής  του αθλητή μας Ιμπραήμ Φαναρτζή.

Το Δ/Σ και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να εκφράσουμε , τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους τους δημοσιογράφους του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου.

Οι λειτουργοί της ενημέρωσης αποδεικνύουν συνεχώς το ενδιαφέρον τους για τα τεκταινόμενα του ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο Φειδιππίδης» και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, για την διάδοση των ιδεών και αρχών του Βετερανισμού.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.